Ac din argint pentru guler cu cristale Swarovski

Pret: lei

Cod produs: 0494

Lucrate manual

Lucrate manual

Ac din argint pentru guler cu cristale Swarovski

Acest ac din argint pentru guler cu cristale Swarovski a fost realizat manual, la comandă. Cele două capete ale acului, realizate sub forma unor discuri cu grosime potrivită înfiletării, sunt detaşabile, înşurubându-se pe tije prevăzute cu filet foarte fin. Întrucât ne place să îmbinăm arta cu funcţionalitatea, acest ac pentru guler prezintă avantajul că, odată achiziţionat, se pot comanda separat capete înfiletabile, decorate cu pietre preţioase sau semipreţioase sau cu alte cristale Swarovski, potrivite ţinutelor şi gusturilor dumneavoastră.

Desprins din vremuri în care domnii elitişti se accesorizau cu mult rafinament, acul pentru guler revine în actualitatea timpurilor noastre, în special în garderoba domnilor ultrasofisticaţi. Potrivit cămăşii cu guler de tip club collar (guler rotunjit, specific codului vestimentar al colegiului Eton din Regatul Unit la mijlocul anilor 1800), dar nu numai, acul pentru guler se poartă exclusiv sub cravată, având rolul de a prinde cele două extremităţi ale gulerului, şi de a evidenţia nodul cravatei. Pentru acest accesoriu există cămăşi special prevăzute cu orificii tighelite pentru inserarea acului, însă o croitoreasă pricepută va reuşi să creeze acele butoniere mici în gulerul cămăşii dumneavoastră pentru a purta un astfel de accesoriu exclusivist.

Bijuteria poate fi refăcută similar la comandă. Fiind un obiect lucrat manual, poate să difere de modelul din imagine. Termenul de execuţie se va comunica în funcţie de momentul comenzii. Contactaţi-ne şi vom răspunde prompt cerinţelor dumneavoastră.

Acest ac pentru guler va purta marca Autorităţii Naţionale de Protecţie a Consumatorului şi marca de titlu 925. Se livrează într-o cutiuţă specială, inclusă în preţul articolului. De asemenea, dacă intenţionaţi să faceţi cadou acest ac pentru guler, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Această bijuterie este o creaţie THEjeweller şi este manufacturată integral în România.

Dimensiuni ac din argint pentru guler cu cristale:

  • lungime totală: 10 cm
  • diametrul capetelor înfiletabile: 6 mm
  • 2 cristale SWAROVSKI autentice – Siam Foiled: 2,5 mm

Gramaj total: aprox. 4,76 g

Notă: Bijuteriile realizate cu cristale SWAROVSKI sunt însoţite de certificate de autenticitate.

SE_Tag_withString_Tag_low

Informații suplimentare

Culori

Argintiu, Grena, Rosu

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din argint de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, argintul trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se înnegreşte. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră din argint 925. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii (evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun). Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Ac din argint pentru guler cu cristale Swarovski”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *