Butoni din argint placat cu aur personalizaţi I love him – I love her
90.00lei300.00lei Select options

Butoni din argint placat cu aur personalizaţi I love him – I love her

Pret: 90lei

Cod produs: 0643

90.00lei300.00lei

HYUNDAI, BIJUTERII DE AUTOR

Golește
Lucrate manual

Lucrate manual

Descriere

Butoni din argint placat cu aur personalizaţi I love him – I love her

O pereche de butoni din argint placat cu aur personalizaţi I love him – I love her poate fi un cadou neaşteptat, dar care îi va confirma, într-un mod inedit, dragostea dumneavoastră.  Butonii se pot personaliza atât cu textul afişat, cât şi cu un alt mesaj, indicat de dumneavoastră. Butonii de cămaşa din argint 925 placaţi cu aur galben de24K vor înnobila gestul de a face un cadou inedit.

Butonii vor purta marca Autorităţii Naţionale de Protecţie a Consumatorului şi marca de titlu 925. Se livrează într-o cutiuţă specială pentru butoni, inclusă în preţul articolului, şi fiecare pereche va fi însoţită de un certificat de autenticitate, care, la solicitarea dumneavoastră, poate fi personalizat.

Dimensiuni butoni de cămaşă:

  • diametrul interior: 12 mm
  • diametrul exterior: 16,5 mm

Gramaj aprox. 9,03 g.

Pentru personalizari speciale, va rugam sa ne contactati.

Informații suplimentare

Culori

Alb, Auriu, Negru, Rosu

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din materiale de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, metalele folosite pot trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se pot înnegri. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră realizată în atelierul THEjeweller. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii: evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun. Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni din argint placat cu aur personalizaţi I love him – I love her”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *