Butoni din argint placat cu aur roz personalizaţi cu iniţiale
350.00lei390.00lei Select options

Butoni din argint placat cu aur roz personalizaţi cu iniţiale

Pret: 350lei

Cod produs: 0636

350.00lei390.00lei

HYUNDAI, BIJUTERII DE AUTOR

Lucrate manual

Lucrate manual

Butoni din argint placat cu aur roz personalizaţi cu iniţiale

O pereche de butoni din argint placat cu aur roz personalizaţi cu iniţiale reprezintă un cadou perfect pentru orice bărbat, cu ocazia aniversării sau a celebrării unui eveniment. Inițialele numelui, scrise cu litere caligrafice, au întotdeauna un farmec aparte, iar aurul roz va da o notă modernă şi elegantă butonilor dumneavoastră de cămaşă.

Personalizarea se realizează la comandă, cu iniţialele dorite. Culorile şi design-ul pot fi alese, de asemenea, în funcţie de preferinţele dumneavoastră şi de vestimentaţia domnilor! Trimiteţi-ne iniţialele pe care le doriţi imprimate, iar noi ne vom ocupa de realizarea impecabilă a butonilor dumneavoastră personalizaţi.

Butonii vor purta marca Autorităţii Naţionale de Protecţie a Consumatorului şi marca de titlu 925. Se livrează într-o cutiuţă specială pentru butoni, inclusă în preţul articolului, şi fiecare pereche va fi însoţită de un certificat de autenticitate, care, la solicitarea dumneavoastră, poate fi personalizat. Contactati-ne pentru detalii.

Dimensiuni din argint placat cu aur roz personalizaţi cu iniţiale:

  • diametrul interior: 12 mm
  • diametrul exterior: 16,5 mm
  • cântăresc aprox. 9,03 g.

Observatie: Butonii din imagine sunt realizati din argint 925 placat cu aur roz, cu diametrul de 16,5 mm. Selectati optiunea dumneavoastra privind materialul din care doriti sa va realizam butonii de camasa in sectiunea Material: metal comun placat cu rodiu, argint 925, argint 925 placat cu aur galben sau aur roz. Noi va vom realiza butonii conform optiunii dumneavoastra.

Informații suplimentare

Culori

Alb, Auriu, Negru, Roz

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din materiale de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, metalele folosite pot trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se pot înnegri. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră realizată în atelierul THEjeweller. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii: evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun. Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni din argint placat cu aur roz personalizaţi cu iniţiale”

Adresa ta de email nu va fi publicată.