Butoni personalizati de nunta MY LOVE IS MAGIC
100.00lei300.00lei Select options

Butoni personalizati de nunta MY LOVE IS MAGIC

Pret: 100lei

Cod produs: 0664

100.00lei300.00lei

Golește
Lucrate manual

Lucrate manual

Butoni personalizati de nunta MY LOVE IS MAGIC

Surprindeţi-vă partenera cu aceşti butoni personalizati de nunta MY LOVE IS MAGIC. O declaraţie de dragoste la purtător, acesti butoni de camasa sunt detaliul perfect al unei nunti perfect organizate. Butonii personalizaţi pot fi, de asemenea, un cadou original pentru viitorul soţ. Fondul color, dar şi adaptarea mesajului de pe butoni, pot fi alese de dumneavoastră. Putem crea o sumedenie de mesaje originale pentru butonii de cămaşă realizaţi in atelierul nostru.

Dimensiuni butoni de cămaşă placaţi cu rodiu personalizaţi:

  • Diametrul exterior: 18 mm
  • Diametrul interior (suprafaţa personalizată): 16 mm

Acești butoni personalizaţi se livrează într-o cutiuţă specială pentru butoni, inclusă în preţul articolului. De asemenea, dacă intenţionaţi să faceţi cadou această pereche de butoni personalizaţi, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Observatie: Butonii din imagine sunt realizati din metal comun placat cu rodiu, cu diametrul de 18 mm. Selectati optiunea dumneavoastra privind materialul din care doriti sa va realizam butonii de camasa in sectiunea Material: metal comun placat cu rodiu, argint 925, argint 925 placat cu aur galben sau aur roz. Noi va vom realiza butonii conform optiunii dumneavoastra.

 

Informații suplimentare

Culori

Alb, Argintiu, Negru, Rosu

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din materiale de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, metalele folosite pot trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se pot înnegri. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră realizată în atelierul THEjeweller. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii: evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun. Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni personalizati de nunta MY LOVE IS MAGIC”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *