Butoni placaţi cu argint personalizaţi cu iniţialele numelui
65.00lei220.00lei Select options
Reduceri!

Butoni placaţi cu argint personalizaţi cu iniţialele numelui

Pret: 65lei

Cod produs: 0458

65.00lei220.00lei

-19%
Golește
Lucrate manual

Lucrate manual

Descriere

Butoni placaţi cu argint personalizaţi cu iniţialele numelui

Orice persoană va fi plăcut surprinsă să primească un cadou personalizat cu iniţialele numelui său. Însă atunci când cadoul poate fi purtat la manşetele cămăşii, surpriza va fi cu atât mai mare. O pereche de butoni placaţi cu argint personalizaţi cu iniţialele numelui pe fond violet reprezintă un cadou perfect pentru orice bărbat, cu orice ocazie.

Butonii sunt placaţi cu argint şi sunt realizaţi pe montură cu bordură.

Diametru butoni de cămaşă placaţi cu argint:

  • diametru  14 mm.

Personalizarea se realizează la comandă, cu iniţialele dorite. Culoarea poate fi aleasă, de asemenea, în funcţie de preferinţele dumneavoastră! Contactaţi-ne şi vom răspunde prompt cerinţelor dumneavoastră.

De asemenea, dacă intenţionaţi să faceţi cadou această pereche de butoni personalizaţi, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Informații suplimentare

Culori

Alb, Argintiu, Violet

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din materiale de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, metalele folosite pot trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se pot înnegri. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră realizată în atelierul THEjeweller. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii: evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun. Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni placaţi cu argint personalizaţi cu iniţialele numelui”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *