Butoni placaţi cu argint personalizaţi cu logo Danube Delta rally
65.00lei220.00lei Select options
Reduceri!

Butoni placaţi cu argint personalizaţi cu logo Danube Delta rally

Pret: 65lei

Cod produs: 0588

65.00lei220.00lei

-19%
Golește
Lucrate manual

Lucrate manual

Descriere

Butoni placaţi cu argint personalizaţi cu logo Danube Delta rally

O pereche de butoni placaţi cu argint personalizaţi cu logo Danube Delta rally reprezintă accesorii care vor ieși în evidenţă. Acesti butoni de camasa pot fi personalizati cu logo-ul evenimentului pe care îl organizaţi. Ii puteti faceţi cadou invitaţilor VIP la evenimentul pe care îl organizaţi, sau ii puteti păstra pentru dumneavoastră. Aceşti butoni de cămaşă eleganţi, custom-made cu logo-ul prestigiosului Raliu al Deltei Dunării, placaţi cu argint, au fost special comandaţi și realizaţi în acest sens.

Personalizarea se realizează la comandă, cu logo-ul dorit. Trimiteţi-ne sigla dumneavoastră, iar noi ne vom ocupa de realizarea impecabilă a butonilor dumneavoastră personalizaţi.

Butonii personalizaţi se livrează într-o cutiuţă specială pentru butoni, inclusă în preţul articolului. De asemenea, dacă intenţionaţi să faceţi cadou această pereche de butoni personalizaţi, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include în coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Informații suplimentare

Culori

Alb, Albastru, Argintiu, Rosu

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din materiale de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, metalele folosite pot trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se pot înnegri. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră realizată în atelierul THEjeweller. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii: evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun. Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni placaţi cu argint personalizaţi cu logo Danube Delta rally”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *