Butoni placaţi cu argint personalizaţi cu logo Social Buzz
65.00lei220.00lei Select options
Reduceri!

Butoni placaţi cu argint personalizaţi cu logo Social Buzz

Pret: 65lei

Cod produs: 0503

65.00lei220.00lei

-19%
Golește
Lucrate manual

Lucrate manual

Descriere

Butoni placaţi cu argint personalizaţi cu logo Social Buzz

Fie că vă gândiţi să îi faceţi cadou clienţilor sau partenerilor dumneavoastră de afaceri, fie că doriţi să îi păstraţi pentru dumneavoastră, o pereche de butoni personalizaţi cu logo-ul firmei pe care o conduceţi (aici va prezentam modelul de butoni placaţi cu argint personalizaţi cu logo Social Buzz), placaţi cu argint, reprezintă accesorii corporate care, cu siguranţă, vor genera o reacţie deosebită. Aceşti butoni de cămaşă eleganţi, custom-made, vor spune multe despre compania pe care o reprezentaţi, fiind o emblemă discretă şi de bun gust pentru un om de afaceri cu prestanţă.

Personalizarea se realizează la comandă, cu logo-ul dorit. Trimiteţi-ne sigla dumneavoastră, iar noi ne vom ocupa de realizarea impecabilă a butonilor dumneavoastră personalizaţi placaţi cu argint.

Dimensiune butoni de cămaşă placaţi cu argint:

  • diametru 14 mm.

Butonii personalizaţi se livrează într-o cutiuţă specială pentru butoni, inclusă în preţul articolului. De asemenea, dacă intenţionaţi să faceţi cadou această pereche de butoni personalizaţi, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Notă: Pentru comenzi mai mari, preţul este negociabil.

Informații suplimentare

Culori

Alb, Argintiu, Negru

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din materiale de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, metalele folosite pot trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se pot înnegri. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră realizată în atelierul THEjeweller. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii: evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun. Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni placaţi cu argint personalizaţi cu logo Social Buzz”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *