Butoni placaţi cu argint personalizaţi Keep calm and say I do
65.00lei220.00lei Select options
Reduceri!

Butoni placaţi cu argint personalizaţi Keep calm and say I do

Pret: 65lei

Cod produs: 0453

65.00lei220.00lei

-19%
Golește
Lucrate manual

Lucrate manual

Butoni placaţi cu argint personalizaţi Keep calm and say I do

Se apropie ziua în care unul dintre apropiaţii dumneavoastră urmează să se căsătorească şi nu ştiţi ce cadou i-aţi putea face? Nimic mai simplu. Butonii personalizaţi, inscripionaţi Keep calm and say I do pot fi soluţia ideală pentru această ocazie. Pentru domnii ezitanţi, un set de butoni placaţi cu argint personalizaţi Keep calm and say I do acest mesaj poate reprezenta un imbold potrivit… “la purtător”.

Dimensiune butoni de cămaşă placaţi cu argint:

  • diametru  14 mm.

Personalizarea se realizează la comandă, cu orice mesaj trăznit care vă trece prin minte. Culoarea poate fi aleasă, de asemenea, în funcţie de preferinţele dumneavoastră! Contactaţi-ne şi vom răspunde prompt cerinţelor dumneavoastră.

De asemenea, dacă intenţionaţi să faceţi cadou această pereche de butoni personalizaţi, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Informații suplimentare

Culori

Alb, Argintiu, Negru

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din materiale de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, metalele folosite pot trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se pot înnegri. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră realizată în atelierul THEjeweller. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii: evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun. Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni placaţi cu argint personalizaţi Keep calm and say I do”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *