Butoni de cămașă personalizaţi Marinar
100.00lei300.00lei Select options

Butoni de cămașă personalizaţi Marinar

Pret: 100lei

Cod produs: 0585

100.00lei300.00lei

Golește
Lucrate manual

Lucrate manual

Butoni de cămașă personalizaţi Marinar

Această pereche de butoni de cămașă personalizati Marinar, vă poate scoate din impas atunci când doriţi să faceţi un cadou unei persoane care are o profesie deosebită. Ancora și timona sunt simboluri marine general recunoscute ale meseriei de marinar, dar reprezintă și simbolurile îndrăgostiţilor de navigaţie.

Personalizarea butonilor de cămașă pentru profesii se realizează la comandă, cu simbolurile dorite. Culorile şi design-ul pot fi alese, de asemenea, în funcţie de preferinţele dumneavoastră! De asemenea, dacă intenţionaţi să faceţi cadou această pereche de butoni de cămașă Marinar placaţi cu argint, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Observatie: Butonii din imagine sunt realizati din metal comun placat cu argint, insa aceasta optiune nu mai este disponibila in atelierul nostru. Va invitam sa selectati optiunea dumneavoastra privind materialul din care doriti sa va realizam butonii de camasa in sectiunea Material: metal comun placat cu rodiu, argint 925, argint 925 placat cu aur galben sau aur roz. Noi va vom realiza butonii conform optiunii dumneavoastra.

Informații suplimentare

Culori

Alb, Argintiu, Negru

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din materiale de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, metalele folosite pot trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se pot înnegri. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră realizată în atelierul THEjeweller. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii: evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun. Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni de cămașă personalizaţi Marinar”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *