Butoni de cămașă personalizaţi Tatăl mirelui
100.00lei300.00lei Select options

Butoni de cămașă personalizaţi Tatăl mirelui

Pret: 100lei

Cod produs: 0595

100.00lei300.00lei

BIJUTERII DE AUTOR

Golește
Lucrate manual

Lucrate manual

Butoni de cămașă personalizaţi Tatăl mirelui

Faceţi-l să se simtă mândru de fiul său cu o pereche de butoni placaţi cu argint personalizaţi Tatăl mirelui!

Această pereche de butoni personalizaţi va fi, cu siguranţă, o idee inedită pentru cadoul pe care doriţi să îl faceţi unei persoane speciale: tatăl mirelui. Vă garantăm că va fi plăcut surprins şi emoţionat de un astfel de cadou personalizat.

Personalizarea se poate realiza la comandă, cu mesajul dorit. Culorile şi design-ul pot fi alese, de asemenea, în funcţie de preferinţele dumneavoastră!

Dimensiuni butoni de cămaşă personalizaţi Let’s do this:

Argint 925 (toate variantele, cu sau fara placare):

  • Diametrul exterior: 16,5 mm
  • Diametrul interior (suprafaţa personalizată): 12 mm

Metal comun placat cu rodiu:

  • Diametrul exterior: 18 mm
  • Diametrul interior (suprafaţa personalizată): 16 mm

Această pereche de butoni de cămașă personalizaţi Tatăl mirelui se livrează într-o cutiuţă specială pentru butoni, inclusă în preţul articolului. Dacă intenţionaţi să faceţi cadou această pereche de butoni de cămașă personalizaţi “Tatăl mirelui”, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include în coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Informații suplimentare

Culori

Alb, Argintiu, Negru

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din materiale de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, metalele folosite pot trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se pot înnegri. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră realizată în atelierul THEjeweller. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii: evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun. Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni de cămașă personalizaţi Tatăl mirelui”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *