Butoni personalizaţi The godfather – Don Corleone
90.00lei300.00lei Select options

Butoni personalizaţi The godfather – Don Corleone

Pret: 90lei

Cod produs: 0565

90.00lei300.00lei

BIJUTERII DE AUTOR

Golește
Lucrate manual

Lucrate manual

Descriere

Butoni personalizaţi The godfather – Don Corleone

“I’m gonna make him an offer he can’t refuse” – Don Corleone

Butonii de cămaşă personalizaţi pentru naş au fost foarte solicitaţi încă de la crearea primului model The godfather. Ne-am gândit, aşadar, să îmbogăţim această gamă cu încă un model deosebit şi amuzant.

Dacă sunteţi în situaţia în care trebuie să organizaţi o nuntă – a dumneavoastră, a unui apropiat sau poate că sunteţi chiar o agenţie de evenimente care se ocupă cu crearea de momente deosebite – butonii personalizaţi “The godfather Don Corleone” pot reprezenta un detaliu drăguţ şi amuzant pe toată durata evenimentului. Personalizarea butonilor de cămaşă THEjeweller se realizează la comandă, cu orice mesaj trăznit care vă trece prin minte. Contactaţi-ne şi vom răspunde prompt cerinţelor dumneavoastră.

Această pereche de butoni placaţi cu argint personalizaţi The godfather – Don Corleone măsoară 12 mm în diametru.

Butoni de camasa se livrează într-o cutiuţă specială pentru butoni, inclusă în preţul articolului. De asemenea, dacă intenţionaţi să faceţi cadou această pereche de butoni personalizaţi, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Optiunea de material metal comun placat cu aur nu mai este disponibila in atelierul nostru. Va rugam sa selectati materialele disponibile pentru acest model. 

Informații suplimentare

Culori

Alb, Argintiu, Negru, Rosu

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din materiale de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, metalele folosite pot trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se pot înnegri. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră realizată în atelierul THEjeweller. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii: evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun. Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni personalizaţi The godfather – Don Corleone”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *