Butoni placaţi cu argint personalizaţi Tweety Bird
65.00lei220.00lei Select options
Reduceri!

Butoni placaţi cu argint personalizaţi Tweety Bird

Pret: 65lei

Cod produs: 0523

65.00lei220.00lei

-19%
Golește
Lucrate manual

Lucrate manual

Descriere

Butoni placaţi cu argint personalizaţi Tweety Bird

O pereche de butoni placaţi cu argint personalizaţi Tweety Bird, poate fi un cadou foarte drăguţ pentru o persoană care adoră acest desen animat.

Personalizarea se realizează la comandă, cu orice mesaj trăznit care vă trece prin minte. Culoarea şi stilizarea literelor pot fi alese, de asemenea, în funcţie de preferinţele dumneavoastră şi… de vestimentaţia domnilor!

Dimensiune butoni placaţi cu argint:

  • diametru 12 mm.

Personalizarea a fost realizată cu iniţialele numelui în aceeaşi nuanţă galben Tweety. Butonii de cămaşă personalizaţi Tweety Bird se livrează într-o cutiuţă specială pentru butoni, inclusă în preţul articolului. De asemenea, dacă intenţionaţi să faceţi cadou această pereche de butoni personalizaţi, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Dacă vă plac liniile acestui model, dar doriţi să vi-i personalizăm cu iniţialele numelui dumneavoastră, contactaţi-ne şi vom răspunde prompt cerinţelor dumneavoastră.

Informații suplimentare

Culori

Argintiu, Galben

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din materiale de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, metalele folosite pot trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se pot înnegri. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră realizată în atelierul THEjeweller. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii: evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun. Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni placaţi cu argint personalizaţi Tweety Bird”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *