Butoni placaţi cu argint personalizaţi We found love
65.00lei220.00lei Select options
Reduceri!

Butoni placaţi cu argint personalizaţi We found love

Pret: 65lei

Cod produs: 0592

65.00lei220.00lei

-19%
Golește
Lucrate manual

Lucrate manual

Descriere

Butoni placaţi cu argint personalizaţi We found love

“We found love right where we are…” este mesajul perfect pentru debutul unei relaţii frumoase. Noi am pus acest mesaj pe o pereche de butoni personalizaţi, placaţi cu argint. Acești butoni placaţi cu argint personalizaţi We found love sunt foarte potriviţi și pentru accesorizarea ţinutei unui mire, iar contextele în care pot fi purtaţi sunt nenumărate.

Această pereche de butoni personalizaţi We found love este placată cu argint şi măsoară 12 mm în diametru. Se livrează într-o cutiuţă specială pentru butoni, inclusă în preţul articolului. Dacă intenţionaţi să faceţi cadou această pereche de butoni personalizaţi “We found love”, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include în coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Informații suplimentare

Culori

Alb, Argintiu, Negru

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din materiale de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, metalele folosite pot trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se pot înnegri. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră realizată în atelierul THEjeweller. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii: evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun. Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni placaţi cu argint personalizaţi We found love”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *