Butoni placaţi cu argint personalizaţi You are my sweetest Hercules
65.00lei220.00lei Select options
Reduceri!

Butoni placaţi cu argint personalizaţi You are my sweetest Hercules

Pret: 65lei

Cod produs: 0505

65.00lei220.00lei

-19%
Golește
Lucrate manual

Lucrate manual

Descriere

Butoni placaţi cu argint personalizaţi You are my sweetest Hercules

Îl vedeţi ca pe un Hercule… dar el este cel mai dulce Hercule pe care l-aţi cunoscut. O pereche de butoni placaţi cu argint personalizaţi You are my sweetest Hercules va încălzi inima oricărui musculos.

Dimensiune butoni de cămaşă placaţi cu argint:

  • diametru 12 mmu.

Stilizarea literelor s-a realizat utilizând un font de culoare bleumarin, asemănător alfabetului grecesc, însă, la comandă, se poate utiliza orice alt font.

Personalizarea se realizează la comandă, cu orice mesaj trăznit care vă trece prin minte. Vă stăm la dispoziţie pentru a vă consilia în vederea personalizării optime a butonilor de cămaşă pe care intenţionaţi să îi achiziţionaţi pentru dumneavoastră sau pentru a-i face cadou. Culoarea poate fi aleasă, de asemenea, în funcţie de preferinţele dumneavoastră! Contactaţi-ne şi vom răspunde prompt cerinţelor dumneavoastră.

Butonii personalizaţi se livrează într-o cutiuţă specială pentru butoni, inclusă în preţul articolului. De asemenea, dacă intenţionaţi să faceţi cadou această pereche de butoni personalizaţi, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Informații suplimentare

Culori

Alb, Argintiu, Negru

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din materiale de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, metalele folosite pot trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se pot înnegri. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră realizată în atelierul THEjeweller. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii: evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun. Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni placaţi cu argint personalizaţi You are my sweetest Hercules”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *