Butoni placaţi cu aur personalizaţi cu monogramă pe fond alb
65.00lei220.00lei Select options
Reduceri!

Butoni placaţi cu aur personalizaţi cu monogramă pe fond alb

Pret: 65lei

Cod produs: 0496

65.00lei220.00lei

-19%
Butoni personalizaţi cu monogramă
Golește
Lucrate manual

Lucrate manual

Descriere

Butoni placaţi cu aur personalizaţi cu monogramă pe fond alb

THEjeweller vă propune accesorii unice, în realizarea cărora strecurăm un strop din personalitatea dumneavoastră. O pereche de butoni personalizaţi cu monogramă reprezintă accesorii elegante, dar şi un cadou la care persoana la care vă gândiţi nu se va aştepta. Vă propunem butoni placaţi cu aur personalizaţi cu monogramă pe fond alb, într-o tonalitate caldă de bej-auriu pe fond alb care se va potrivi persoanelor care poartă accesorii aurii (ceas, catarama curelei, etc.)

Dimensiune butoni de cămaşă placaţi cu aur:

  • diametru 12 mm.

La comandă se pot realiza butoni similari placaţi cu argint sau din argint 925.

Personalizarea se realizează la comandă, cu monograma dorită. Stilizarea ne-o puteţi indica dumneavoastră sau v-o putem realiza noi, fără alte costuri adiţionale. Culoarea poate fi aleasă, de asemenea, în funcţie de preferinţele dumneavoastră. Contactaţi-ne şi vom răspunde prompt cerinţelor dumneavoastră.

De asemenea, dacă intenţionaţi să faceţi cadou această pereche de butoni personalizaţi, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Informații suplimentare

Culori

Alb, Argintiu, Negru

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din materiale de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, metalele folosite pot trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se pot înnegri. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră realizată în atelierul THEjeweller. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii: evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun. Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni placaţi cu aur personalizaţi cu monogramă pe fond alb”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *