Butoni placaţi cu aur personalizaţi cu monogramă
65.00lei220.00lei Select options
Reduceri!

Butoni placaţi cu aur personalizaţi cu monogramă

Pret: 65lei

Cod produs: 0489

65.00lei220.00lei

-19%
Butoni personalizaţi cu monogramă
Golește
Lucrate manual

Lucrate manual

Descriere

Butoni placaţi cu aur personalizaţi cu monogramă

Într-o lume a accesoriilor duplicate, o pereche de butoni placaţi cu aur personalizaţi cu monogramă reprezintă un cadou elegant, monograma discretă aducând un plus de rafinament unei ţinute masculine. Vă  garantăm că va fi plăcut surprins să îşi regăsească monograma numelui pe o pereche de butoni eleganţi. 

Dimensiune butoni de cămaşă placaţi cu aur:

  • diametru 12 mm.

La comandă se pot realiza butoni similari placaţi cu argint sau din argint 925.

Personalizarea se realizează la comandă, cu monograma dorită. Culoarea poate fi aleasă, de asemenea, în funcţie de preferinţele dumneavoastră! Contactaţi-ne şi vom răspunde prompt cerinţelor dumneavoastră.

De asemenea, dacă intenţionaţi să faceţi cadou această pereche de butoni personalizaţi, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Informații suplimentare

Culori

Alb, Argintiu, Negru

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din materiale de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, metalele folosite pot trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se pot înnegri. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră realizată în atelierul THEjeweller. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii: evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun. Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni placaţi cu aur personalizaţi cu monogramă”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *