Butoni placaţi cu aur personalizaţi Edy
65.00lei220.00lei Select options
Reduceri!

Butoni placaţi cu aur personalizaţi Edy

Pret: 65lei

Cod produs: 0541

65.00lei220.00lei

-19%

BUTONI DE CAMASA

Golește
Lucrate manual

Lucrate manual

Butoni placaţi cu aur personalizaţi Edy

Fie că vă gândiţi să îi faceţi cadou, fie că doriţi să îi comandaţi pentru dumneavoastră, o pereche de butoni personalizaţi cu nume (in cazul de fata butoni placaţi cu aur personalizaţi Edy) reprezintă accesorii cu amprentă personală, care, cu siguranţă vor fi purtate cu drag. Pot reprezenta un cadou minunat pentru un majorat, aniversare sau cu orice altă ocazie care presupune oferirea unui cadou.

Personalizarea se realizează la comandă, cu numele  indicat de dumneavoastră. Trimiteţi-ne datele pe care le doriţi imprimate, iar noi ne vom ocupa de realizarea impecabilă a butonilor dumneavoastră personalizaţi.

Dimensiuni butoni de cămaşă placaţi cu aur:

  • diametru 12 mm

Dacă intenţionaţi să faceţi cadou această pereche de butoni personalizaţi, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Informații suplimentare

Culori

Alb, Auriu, Negru

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din materiale de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, metalele folosite pot trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se pot înnegri. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră realizată în atelierul THEjeweller. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii: evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun. Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni placaţi cu aur personalizaţi Edy”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *