Butoni placaţi cu aur personalizaţi I do – Me too
65.00lei220.00lei Select options
Reduceri!

Butoni placaţi cu aur personalizaţi I do – Me too

Pret: 65lei

Cod produs: 0567

65.00lei220.00lei

-19%

BIJUTERII DE AUTOR

Golește
Lucrate manual

Lucrate manual

Descriere

Butoni placaţi cu aur personalizaţi I do – Me too

Daţi un plus de savoare evenimentului! Marcaţi evenimentul unic nu doar prin verighetă, ci şi printr-o amuzantă pereche de butoni placaţi cu aur personalizaţi I do – Me too.

Personalizarea se realizează la comandă, cu orice mesaj trăznit care vă trece prin minte. Culoarea şi stilizarea literelor pot fi alese, de asemenea, în funcţie de preferinţele dumneavoastră şi… de vestimentaţia domnilor!

Această pereche de butoni personalizaţi I do – Me too este placată cu aur şi măsoară 12 mm în diametru. Se livrează într-o cutiuţă specială pentru butoni, inclusă în preţul articolului. De asemenea, dacă intenţionaţi să faceţi cadou această pereche de butoni personalizaţi, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

bijuterii pe comanda

Informații suplimentare

Culori

Alb, Auriu, Negru

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din materiale de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, metalele folosite pot trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se pot înnegri. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră realizată în atelierul THEjeweller. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii: evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun. Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni placaţi cu aur personalizaţi I do – Me too”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *