Butoni personalizaţi I love my wife
90.00lei300.00lei Select options

Butoni personalizaţi I love my wife

Pret: 90lei

Cod produs: 0562

90.00lei300.00lei

BIJUTERII DE AUTOR

Golește
Lucrate manual

Lucrate manual

Descriere

Butoni personalizaţi I love my wife

Declaraţie de dragoste la purtător, această pereche de butoni placaţi cu aur personalizaţi I love my wife reprezintă o modalitate simpatică şi inedită de a spune tuturor cât de mult o iubeşti.

Personalizarea se realizează la comandă, cu orice mesaj inedit care vă trece prin minte. Puteţi face această declaraţie de dragoste iubitei, mamei sau oricărei persoane dragi. Vă stăm la dispoziţie pentru a vă consilia în vederea personalizării optime a butonilor de cămaşă pe care intenţionaţi să îi achiziţionaţi pentru dumneavoastră sau pentru a-i face cadou. Contactaţi-ne şi vom răspunde prompt cerinţelor dumneavoastră. Culoarea poate fi aleasă, de asemenea, în funcţie de preferinţele dumneavoastră!

Dimensiuni butoni de cămaşă placaţi cu aur:

  • diametru 12 mm.

Butonii personalizaţi se livrează într-o cutiuţă specială pentru butoni, inclusă în preţul articolului. De asemenea, dacă intenţionaţi să faceţi cadou această pereche de butoni personalizaţi, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Optiunea de material metal comun placat cu aur nu mai este disponibila in atelierul nostru. Va rugam sa selectati materialele disponibile pentru acest model. 

Informații suplimentare

Culori

Alb, Auriu, Negru, Rosu

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din materiale de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, metalele folosite pot trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se pot înnegri. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră realizată în atelierul THEjeweller. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii: evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun. Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni personalizaţi I love my wife”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *