Butoni placaţi cu aur personalizaţi Navigator
65.00lei220.00lei Select options
Reduceri!

Butoni placaţi cu aur personalizaţi Navigator

Pret: 65lei

Cod produs: 0544

65.00lei220.00lei

-19%

BUTONI DE CAMASA

Golește
Lucrate manual

Lucrate manual

Descriere

Butoni placaţi cu aur personalizaţi Navigator

Personalizarea unor butoni de cămaşă cu un mesaj legat de profesia persoanei care îi va purta poate fi o provocare în atelierul THEjeweller. Totuşi, întotdeauna avem idei originale, care vor genera reacţia aşteptată atunci când faceţi cadou perechea de butoni. Această pereche de butoni placaţi cu aur personalizaţi Navigator poate reprezenta un cadou neaşteptat pentru un navigator. Butonii de camasa includ, pe lângă ancoră – simbolul navigatorilor – şi iniţialele numelui persoanei respective.

Dimensiuni butoni de cămaşă placaţi cu aur personalizaţi:

  • diametru 12 mm în diametru.

Personalizarea se realizează la comandă, cu orice mesaj trăznit care vă trece prin minte. Dacă doriţi să personalizăm o pereche de butoni de cămaşă cu un text sau imagine care are legătură cu o altă profesie, aşteptăm cu interes propunerile dumneavoastră. Vă stăm la dispoziţie pentru a vă consilia în vederea personalizării optime a butonilor de cămaşă. Culoarea poate fi aleasă, de asemenea, în funcţie de preferinţele dumneavoastră! Contactaţi-ne şi vom răspunde prompt cerinţelor dumneavoastră.

Butonii personalizaţi se livrează într-o cutiuţă specială pentru butoni, inclusă în preţul articolului. De asemenea, dacă intenţionaţi să faceţi cadou această pereche de butoni personalizaţi, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Informații suplimentare

Culori

Alb, Auriu, Negru

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din materiale de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, metalele folosite pot trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se pot înnegri. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră realizată în atelierul THEjeweller. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii: evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun. Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni placaţi cu aur personalizaţi Navigator”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *