Butoni personalizaţi No.1 Dad
90.00lei300.00lei Select options

Butoni personalizaţi No.1 Dad

Pret: 90lei

Cod produs: 0563

90.00lei300.00lei

BIJUTERII DE AUTOR

Golește
Lucrate manual

Lucrate manual

Butoni personalizaţi No.1 Dad

Cel mai bun tată merită să fie premiat! Arătaţi-vă aprecierea pentru tatăl dumneavoastră cu o pereche de butoni placaţi cu aur personalizaţi No.1 Dad. Orice părinte îşi doreşte să fie cel mai bun, iar noi vă putem ajuta să îi demonstraţi că a reuşit.

Aceşti butoni de camasa sunt placaţi cu aur şi au un diametru interior de 12 mm. Pot fi asortaţi perfect cu alte accesorii aurii din ţinută, iar dacă doriţi să vi-i realizăm din argint 925, vă stăm la dispoziţie cu plăcere.

Aceşti butoni personalizaţi No.1 Dad se livrează într-o cutiuţă specială pentru butoni, inclusă în preţul articolului. De asemenea, dacă intenţionaţi să faceţi cadou această pereche de butoni personalizaţi, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Optiunea de material metal comun placat cu aur nu mai este disponibila in atelierul nostru. Va rugam sa selectati materialele disponibile pentru acest model. 

Informații suplimentare

Culori

Alb, Auriu, Negru

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din materiale de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, metalele folosite pot trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se pot înnegri. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră realizată în atelierul THEjeweller. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii: evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun. Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni personalizaţi No.1 Dad”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *