Butoni de cămaşă personalizaţi Paris
100.00lei300.00lei Select options

Butoni de cămaşă personalizaţi Paris

Pret: 100lei

Cod produs: 0564

100.00lei300.00lei

BIJUTERII DE AUTOR

Golește
Lucrate manual

Lucrate manual

Butoni de cămaşă personalizaţi Paris

Această pereche de butoni personalizaţi Paris poate fi cel mai inspirat cadou pentru un indragostit de acest oras.

Butoni de cămaşă cu motiv tematic – mereu fermecătorul Paris.

Personalizarea se realizează la comandă, cu orice mesaj inedit care vă trece prin minte. Ne puteţi cere să vă personalizăm butoni de cămaşă şi cu alte motive tematice. Vă stăm la dispoziţie pentru a vă consilia în vederea personalizării optime a butonilor de cămaşă pe care intenţionaţi să îi achiziţionaţi pentru dumneavoastră sau pentru a-i face cadou. Contactaţi-ne şi vom răspunde prompt cerinţelor dumneavoastră. Culoarea poate fi aleasă, de asemenea, în funcţie de preferinţele dumneavoastră!

Dimensiuni butoni de cămaşă personalizaţi Paris:

Argint 925 (toate variantele, cu sau fara placare):

  • Diametrul exterior: 16,5 mm
  • Diametrul interior (suprafaţa personalizată): 12 mm

Metal comun placat cu rodiu:

  • Diametrul exterior: 18 mm
  • Diametrul interior (suprafaţa personalizată): 16 mm

Butonii personalizaţi se livrează într-o cutiuţă specială pentru butoni, inclusă în preţul articolului. De asemenea, dacă intenţionaţi să faceţi cadou această pereche de butoni personalizaţi, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Observatie: Butonii din imagine sunt realizati din metal comun placat cu aur, insa aceasta optiune nu mai este disponibila in atelierul nostru. Va invitam sa selectati optiunea dumneavoastra privind materialul din care doriti sa va realizam butonii de camasa in sectiunea Material: metal comun placat cu rodiu, argint 925, argint 925 placat cu aur galben sau aur roz. Noi va vom realiza butonii conform optiunii dumneavoastra.

Informații suplimentare

Culori

Alb, Auriu, Gri, Negru

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din materiale de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, metalele folosite pot trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se pot înnegri. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră realizată în atelierul THEjeweller. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii: evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun. Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni de cămaşă personalizaţi Paris”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *