Butoni placaţi cu aur personalizaţi Smiley face
65.00lei220.00lei Select options
Reduceri!

Butoni placaţi cu aur personalizaţi Smiley face

Pret: 65lei

Cod produs: 0457

65.00lei220.00lei

-19%
Golește
Lucrate manual

Lucrate manual

Descriere

Butoni placaţi cu aur personalizaţi Smiley face

Setul de butoni placaţi cu aur personalizaţi Smiley face reprezintă o variaţiune pe tema unei creaţii THEjeweller mai vechi.  Reprezintă un cadou amuzant, în special datorită faptului că în această versiune, pe unul dintre butoni este inscripţionat mesajul I’m taken, iar de pe celălalt, zâmbeşte şmecher un smiley face.

Butonii de camasa sunt placaţi cu aur, iar mesajul a fost ales special pentru partenerul de viaţă, care este, de acum…Taken. Butonii sunt realizaţi pe montură cu bordură.

Dimensiune butoni de cămaşă placaţi cu aur:

  • diametru 12 mm.

Personalizarea se realizează la comandă, cu orice mesaj trăznit care vă trece prin minte. Culoarea poate fi aleasă, de asemenea, în funcţie de preferinţele dumneavoastră! Contactaţi-ne şi vom răspunde prompt cerinţelor dumneavoastră.

De asemenea, dacă intenţionaţi să faceţi cadou această pereche de butoni personalizaţi, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Informații suplimentare

Culori

Alb, Auriu, Negru

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din materiale de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, metalele folosite pot trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se pot înnegri. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră realizată în atelierul THEjeweller. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii: evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun. Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni placaţi cu aur personalizaţi Smiley face”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *