Butoni placaţi cu aur personalizaţi Tricolor
65.00lei220.00lei Select options
Reduceri!

Butoni placaţi cu aur personalizaţi Tricolor

Pret: 65lei

Cod produs: 0504

65.00lei220.00lei

-19%
Golește
Lucrate manual

Lucrate manual

Descriere

Butoni placaţi cu aur personalizaţi Tricolor

Pentru orice eveniment care vă evidenţiază naţionalitatea română, fie că este Ziua Naţională, fie că participaţi la un eveniment multicultural sau multinaţional, fie că sunteţi, pur şi simplu o persoană cu credinţe profund naţionaliste, vă propunem accesorizarea ţinutei dumneavoastră cu o pereche de butoni placaţi cu aur personalizaţi Tricolor. Drapelul naţional va fi bine evidenţiat la manşetele unei cămăşi special croite pentru accesorizarea cu butoni.

Personalizarea se realizează la comandă, cu orice alt drapel, în funcţie de necesităţile şi dorinţa dumneavoastră.

Dimensiune butoni de cămaşă placaţi cu aur:

  • diametru 12 mm.

La comandă se pot realiza butoni similari placaţi cu argint sau din argint 925. Contactaţi-ne şi vom răspunde prompt cerinţelor dumneavoastră.

Perechea de butoni de cămaşă tricolor se livrează într-o cutiuţă specială pentru butoni, inclusă în preţul articolului. De asemenea, dacă intenţionaţi să faceţi cadou această pereche de butoni personalizaţi, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Informații suplimentare

Culori

Albastru, Auriu, Galben, Rosu

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din materiale de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, metalele folosite pot trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se pot înnegri. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră realizată în atelierul THEjeweller. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii: evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun. Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni placaţi cu aur personalizaţi Tricolor”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *