Butoni placaţi cu nichel personalizaţi Husband since 2015
65.00lei220.00lei Select options
Reduceri!

Butoni placaţi cu nichel personalizaţi Husband since 2015

Pret: 65lei

Cod produs: 0616

65.00lei220.00lei

-19%
Golește
Lucrate manual

Lucrate manual

Butoni placaţi cu nichel personalizaţi Husband since 2015

Această pereche de butoni placaţi cu nichel personalizaţi Husband since 2015, va fi, cu siguranţă, o idee inedită pentru a accesoriza o cămaşa de mire dar vor putea fi purtaţi și cu alte ocazii. Iar dacă vă gândiţi să-i faceţi cadou, vă garantăm că viitorul mire va fi plăcut surprins şi emoţionat de un astfel de cadou personalizat. Aceşti butoni pot fi personalizaţi cu data nunţii, dar şi cu alte simboluri masculine simpatice.

Personalizarea se realizează la comandă, cu orice mesaj trăznit care vă trece prin minte. Culoarea poate fi aleasă, de asemenea, în funcţie de preferinţele dumneavoastră şi… de vestimentaţia domnilor! Pentru aceasta pereche de butoni de cămașă noi am ales culoarea bleumarin pentru litere și fondul alb pentru evidenţiere.

Dimensiuni butoni placaţi cu nichel:

  • Diametrul exterior: 14 mm
  • Diametrul interior (suprafaţa personalizată): 12 mm

Butonii de camasa se livrează într-o cutiuţă specială pentru butoni, inclusă în preţul articolului. De asemenea, dacă intenţionaţi să faceţi cadou această pereche de butoni personalizaţi, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Informații suplimentare

Culori

Alb, Argintiu, Auriu, Bleumarin, Roz

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din materiale de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, metalele folosite pot trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se pot înnegri. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră realizată în atelierul THEjeweller. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii: evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun. Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni placaţi cu nichel personalizaţi Husband since 2015”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *