Butoni placaţi cu rodiu personalizaţi Father

Pret: 90lei

Cod produs: 0642

90.00lei300.00lei

Golește
Lucrate manual

Lucrate manual

Descriere

Butoni placaţi cu rodiu personalizaţi Father

O pereche de butoni placaţi cu rodiu personalizaţi Father, avand data naşterii micuțului nou venit imprimată, este cadoul potrivit pentru un proaspăt tătic, mândru de noul statut de tătic. Fondul color poate fi ales de dumneavoastră. Contactati-ne pentru realizarea unor butoni personalizati altfel decat cei din imagine.

Dimensiuni butoni de cămaşă:

  • Diametrul exterior: 16 mm
  • Diametrul interior (suprafaţa personalizată): 14 mm

Acești butoni personalizaţi selivrează într-o cutiuţă specială pentru butoni, inclusă în preţul articolului. De asemenea, dacă intenţionaţi să faceţi cadou această pereche de butoni personalizaţi, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Informații suplimentare

Culori

Alb, Argintiu, Bleumarin

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din materiale de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, metalele folosite pot trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se pot înnegri. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră realizată în atelierul THEjeweller. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii: evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun. Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni placaţi cu rodiu personalizaţi Father”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *