Butoni placaţi cu rodiu personalizaţi I love him – I love her
65.00lei220.00lei Select options
Reduceri!

Butoni placaţi cu rodiu personalizaţi I love him – I love her

Pret: 65lei

Cod produs: 0632

65.00lei220.00lei

-19%
Golește
Lucrate manual

Lucrate manual

Descriere

Butoni placaţi cu rodiu personalizaţi I love him – I love her

Această pereche de butoni placaţi cu rodiu personalizaţi I love him – I love her, va fi o idee inedită pentru un cadou de Valentine’s Day, dar și cu orice ocazie în care doriți să îi arătați cât de mult îl/o iubiți. Aceşti butoni de cămaşă  pot fi personalizaţi cu inițialele numelor dumneavoastră, dar şi cu alte simboluri de dragoste.

Personalizarea se realizează la comandă, cu orice mesaj de dragoste pe care îl aveți în minte pentru persoana iubită. Culoarea poate fi aleasă, de asemenea, în funcţie de preferinţele dumneavoastră şi…de vestimentaţia domnilor! Pentru aceasta pereche de butoni de cămașă noi am ales culoarea purpuriu pentru fondul color și literele albe pentru evidenţiere.

Dimensiuni butoni de cămaşă placaţi cu rodiu personalizaţi:

  • Diametrul exterior: 14 mm
  • Diametrul interior (suprafaţa personalizată): 12 mm

Acești butoni de cămaşă se livrează într-o cutiuţă specială pentru butoni, inclusă în preţul articolului. De asemenea, dacă intenţionaţi să faceţi cadou această pereche de butoni personalizaţi, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Informații suplimentare

Culori

Alb, Argintiu, Auriu, Roz, Violet

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din materiale de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, metalele folosite pot trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se pot înnegri. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră realizată în atelierul THEjeweller. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii: evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun. Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni placaţi cu rodiu personalizaţi I love him – I love her”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *