Butoni placaţi cu rodiu personalizaţi în limba ebraică
65.00lei220.00lei Select options
Reduceri!

Butoni placaţi cu rodiu personalizaţi în limba ebraică

Pret: 65lei

Cod produs: 0621

65.00lei220.00lei

-19%
Golește
Lucrate manual

Lucrate manual

Descriere

Butoni placaţi cu rodiu personalizaţi în limba ebraică

O pereche de butoni placaţi cu rodiu personalizaţi în limba ebraică reprezintă un cadou perfect pentru orice bărbat, cu orice ocazie. Uneori, însă, este nevoie de mai mult în elaborarea personalizării. Pentru această pereche de butoni, am realizat personalizarea numelui «Aviv» în limbile română și ebraică. Iată ce a ieşit.

Personalizarea se realizează la comandă, cu iniţialele sau numele dorite. Culorile şi design-ul pot fi alese, de asemenea, în funcţie de preferinţele dumneavoastră şi de vestimentaţia domnilor! Trimiteţi-ne solicitarea dumneavoastră cu privire la iniţialele pe care le doriţi imprimate, iar noi ne vom ocupa de realizarea impecabilă a butonilor dumneavoastră personalizaţi.

Dimensiuni butoni de cămaşă:

  • Diametrul exterior: 14 mm
  • Diametrul interior (suprafaţa personalizată): 12 mm

Aceşti butoni de cămaşă personalizaţi se livrează într-o cutiuţă specială pentru butoni, inclusă în preţul articolului. De asemenea, dacă intenţionaţi să faceţi cadou această pereche de butoni personalizaţi, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include în coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Informații suplimentare

Culori

Alb, Argintiu, Negru

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din materiale de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, metalele folosite pot trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se pot înnegri. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră realizată în atelierul THEjeweller. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii: evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun. Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni placaţi cu rodiu personalizaţi în limba ebraică”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *