Portcard din piele personalizat în argint

Pret: lei

Cod produs: 0502

Lucrate manual

Lucrate manual

Portcard din piele personalizat în argint

De multe ori ne găsim în situaţia de a cumpăra un cadou pentru un bărbat şi… nu ştim ce să alegem: ce ar fi potrivit, util, de bon ton… Îţi oferim alternativa unui obiect de calitate superioară, confecţionat din piele naturală şi personalizat în metal preţios. Un portcard din piele personalizat în argint poate fi acel obiect care va crea reacţia pozitivă la care ne aşteptăm cu toţii atunci când facem un cadou unei persoane dragi.

De asemenea, portcardul ocupă un loc special între cadourile business, el putând fi oferit atât domnilor, cât şi doamnelor. Un asfel de dar arată aprecierea faţă de persoana căreia i-l oferiţi. Prin urmare, dacă sunteţi în căutarea unui cadou corporate unicat, un portcard din piele personalizat în argint 925 poate fi cea mai bună idee. Contactaţi-ne şi vom răspunde prompt cerinţelor dumneavoastră.

Personalizarea este realizată integral manual din argint masiv cu titlu 925 în atelierul THEjeweller, cu iniţialele, monogramele sau numele dorite de dumneavoastră. Finisajul plăcuţei personalizate poate fi lucios satinat sau mat în funcţie de opţiunea dumneavoastră.

Dimensiuni portcard din piele:

  • lungime 9 cm
  • latime 6,5 cm
  • grosime 1,8 cm
  • Plăcuţă din argint 925: aprox. 7,5 g

Culorile pe care vi le oferim  sunt negru, roşu închis şi maro.

Termenul de execuţie se va comunica în funcţie de momentul comenzii.

Acest portcard va purta marca Autorităţii Naţionale de Protecţie a Consumatorului şi marca de titlu 925. De asemenea, vom oferi certificatul de autenticitate pentru piele al producătorului, împreună cu certificatul nostru de autenticitate pentru personalizarea în argint 925.

Dacă intenţionaţi să faceţi cadou acest portcard, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Preţul afişat este pentru o bucată.

Informații suplimentare

Culori

Argintiu, Grena, Maro, Negru, Rosu

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din argint de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, argintul trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se înnegreşte. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră din argint 925. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii (evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun). Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Portcard din piele personalizat în argint”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *