Ac de rever ZODIAC din argint si aur 750
Ac de rever ZODIAC din argint si aur 750
560,00 lei650,00 lei Select options

Ac de rever ZODIAC din argint si aur 750

Pret: 560lei

Cod produs: 0682

560,00 lei650,00 lei

Ac de rever ZODIAC din argint si aur 750

Lucrate manual

Lucrate manual

Ac de rever ZODIAC din argint si aur 750

Acest ac de rever ZODIAC din argint 925 si aur 750 (18K) este un detaliu discret, care va înnobila o ţinută masculină de ceremonie, dar şi acele ţinute ale domnilor atenţi la vestimentaţia de zi cu zi. Desprins din vremuri în care domnii elitişti se accesorizau cu mult rafinament, acul pentru rever revine în actualitatea timpurilor noastre. In special în tinutele domnilor ultrasofisticaţi, acul se poarta la reverul sacoului şi lasă la vedere partea decorativă a acestui accesoriu şi elementul de siguranţă.

Acest ac de rever personalizat din argint 925 a fost realizat manual, la comandă si este personalizat cu glifa zodiei persoanei care il va purta. Este prevăzut cu un element de siguranţă, realizat tot din argint 925, în care se înfige partea ascuţită.

Bijuteria poate fi refăcută similar, la comandă si cu simbolul altor zodii. Fiind un obiect lucrat manual, poate să difere de modelul din imagine. De asemenea, dacă doriţi un ac de rever cu monogramă, un anumit simbol sau doriţi un accesoriu încrustat cu pietre preţioase sau semipreţioase  potrivite ţinutelor şi gusturilor dumneavoastră, tot ceea ce trebuie să faceţi este să ne contactaţi. Vom răspunde prompt cerinţelor dumneavoastră. Termenul de execuţie se va comunica în funcţie de momentul comenzii.

Acest ac de rever ZODIAC din argint si aur 750 va purta marca Autorităţii Naţionale de Protecţie a Consumatorului, marca de responsabilitate a atelierului nostru şi marca de titlu 925 (metalul predominant, conform legislatiei in domeniu metalelor pretioase). Se livrează într-o cutiuţă specială, inclusă în preţul articolului.

Această bijuterie este o creaţie THEjeweller şi este manufacturată integral în România.

Dimensiuni ac de rever ZODIAC din argint si aur 750″

  • lungime totală: 5,7 cm
  • dimensiuni parte decorativa: 18 x 18 mm

Gramaj total: aprox. 2,46 din care 0,9 g aur 18K

Ac de rever ZODIAC din argint si aur 750

Informații suplimentare

Culori

Argintiu

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din argint de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, argintul trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se înnegreşte. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră din argint 925. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii (evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun). Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Material

Argint 925 & Aur 14K, Argint 925 & Aur 18K

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Ac de rever ZODIAC din argint si aur 750”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *