Shopping Cart

Ambalare GRATUITA a cadourilor


… Începutul a fost unul timid: doar bijuterii handmade şi atât. Apoi ne-a venit idea să oferim  modalităţi de păstrare a bijuteriilor noastre în casete de bijuterii pictate şi decorate manual şi nu de puţine ori, personalizate cu numele persoanelor dragi dumneavoastră.

În scurtă vreme au urmat decoraţiunile handmade de toate felurile, acele mici obiecte unicat sau în serie limitată, care pot înveseli un colţ al casei dumneavoastră. Acum, magazinul nostru virtual numără peste 300 de articole, dintre care 80% sunt disponibile la comandă.

Un număr mare dintre creaţiile noastre au fost achiziţionate pentru a fi făcute cadou. Pentru că noi ţinem cont de aprecierile si sfaturile dumneavoastră şi ne dorim ca dumneavoastră să reveniţi în magazinul nostru online ori de câte ori doriti să faceţi un cadou deosebit, dar nu aveţi timp să găsiţi şi ambalajul potrivit, ne-am gandit să creăm ambalaje speciale, pe care să vi le trimitem odată cu comanda dumneavoastră atunci când ne comunicaţi că achiziţia făcută din magazinul nostru va constitui un cadou.
Vom continua să vă oferim ambalare GRATUITĂ a cadourilor achiziţionate din magazinul nostru, pentru că ne dorim să vă oferim, pe lângă cadouri minunate, servicii unice şi mai ales… experienţe memorabile!
 
Cel mai bun cadou pe care-l poti oferi cuiva este intreaga ta atentie.” (Richard Moss)

Va oferim kit-ul pentru cadouri GRATUIT la comandarea de cadouri din magazinul nostru!

Mini-felicitarile The Jeweller

… Şi fiindcă profesionalismul de care dăm dovadă nu se opreşte aici, odată cu ambalajul special THEjeweller veţi primi şi o minifelicitare foarte elegantă, imprimată cu brandul nostru, în interiorul căreia, pe un bileţel special, marca THEjeweller, veţi putea scrie gândurile dumneavoastră către destinatarul cadoului achiziţionat din magazinul nostru.

Nu-i aşa că acum v-am scutit şi de un drum în căutarea felicitării potrivite?

Ambalaje speciale The Jeweller

Venim în întampinarea nevoilor dumneavoastră cu cadouri spectaculoase, adaptate perioadelor de sărbătoare, dar şi evenimentelor speciale din viaţa dumneavoastră. Iar pentru aceasta, acordăm o atenţie deosebită la detaliile care contribuie la crearea elementului de surpriză atunci când persoanele dragi primesc cadourile THEjeweller.

Ne bucurăm că am reuşit să vă câştigăm încrederea şi fidelitatea şi vom încerca să vă menţinem interesul crescut, prin produsele şi prin serviciile auxiliare pe care vi le oferim, pentru că…

Surprinde-i pe cei dragi! Comanda GRATUIT kit-ul pentru cadouri THEjeweller!