Shopping Cart

Termeni si conditii

DATELE INTREPRINDERII INDIVIDUALE:

DAVID RODICA EUFROSINA I.I.

Bld. M. Viteazu nr. 20 bl. P16, ap.10

Sibiu, jud. Sibiu, cod poştal: 550365

CIF: 28381592

Nr. de ordine în Registrul Comerţului: F32/416/2011

Operator de Date cu Caracter Personal nr. 28279

Operator autorizat pentru efectuarea de operaţiuni cu metale şi pietre preţioase nr. 0008882.

Domeniul thejeweller.ro, împreună cu magazinul virtual şi toate instrumentele software / baze de date necesare, este administrat de Intreprinderea Individuală DAVID RODICA EUFROSINA, în scopul comercializării produselor prezentate în magazinul online thejeweller.ro.

 

CONDIŢII DE UTILIZARE

Folosirea, vizitarea şi cumpărarea produselor din magazinul online thejeweller.ro implică acceptarea următoarelor termene şi condiţii:

 

ACCESAREA WEBSITE-ULUI

Ne rezervăm dreptul să înregistrăm şi să stocăm urmatoarele informaţii referitoare la accesarea acestui site: data şi ora, pagina, IP, agent utilizator, referrer, locaţie.

Intreprinderea Individuală DAVID RODICA EUFROSINA garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest website şi nu îi conferă dreptul de a descărca, de a modifica sau de a reproduce parţial sau integral website-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor Intreprinderii Individuale DAVID RODICA EUFROSINA, fara acordul scris al titularului acesteia.

Este interzisă accesarea acestui site cu programe de download automat fără permisiunea expresă din partea noastră. Ne rezervăm dreptul de a lua măsurile legale care se impun împotriva persoanelor fizice sau juridice care accesează magazinul nostru online cu astfel de programe.

 

INFORMAŢIILE DE PE WEBSITE

Ne rezervăm dreptul de a putea efectua orice modificări ale prezentelor prevederi, precum şi dreptul de a aduce orice modificări site-ului thejeweller.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări care ar putea afecta website-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens. Intreprinderea Individuală DAVID RODICA EUFROSINA nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări, upgrade-uri etc.

Nu răspundem de conţinutul, calitatea sau natura comentariilor introduse de vizitatori.

Intreprinderea Individuală DAVID RODICA EUFROSINA nu raspunde de conţinutul, calitatea sau natura website-urilor la care se ajunge prin legături de pe website-ul thejeweller.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii website-urilor în cauză.

Nu raspundem pentru defecţiunile datorate serverului pe care este găzduit website-ul sau pentru problemele cauzate de funcţionalitatea conexiunii de Internet.

Depunem, în permanenţă, toate eforturile pentru ca informatiile din magazinul online thejeweller.ro să fie actualizate. Orice informaţie prezentă în acest website sau orice subiect imprimat, inclusiv email-urile trimise de către thejeweller.ro, pot fi modificate sau aduse la zi, în orice moment, fără un anunţ prealabil.

 

E-MAILURI

Prin abonarea la newsletter-ele noastre periodice se consideră că utilizatorul consimte primirea de emailuri periodice cu informaţii diverse din partea magazinului online thejeweller.ro.

 

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Întregul continut al acestui site (texte, imagini, elemente grafice, logo-uri, design, butoane, programe, elemente de grafică web, scripturi etc.) este proprietatea Intreprinderii Individuale DAVID RODICA EUFROSINA, a asociaţilor sau partenerilor săi şi este protejat în conformitate cu prevederile Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe si a legislaţiei privind dreptul de proprietate intelectuală.

Preluarea fără acordul scris a oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul scris al Intreprinderii Individuale DAVID RODICA EUFROSINA este considerată a fi furt şi ne rezervăm dreptul de a acţiona în instanţă persoanele fizice / juridice în cauză.

Pentru sesizări în legătură cu încălcarea drepturilor de copyright pentru conţinutul nostru de către alte website-uri, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail thejeweller@ymail.com.

 

PRODUSELE NOASTRE

Toate articolele afişate în magazin au fost create şi executate manual în atelierul THEjeweller, prin urmare sunt produse 100% româneşti. Majoritatea articolelor afişate în magazinul nostru online sunt creaţii care au fost realizate anterior, pe bază de comandă, şi care pot fi refăcute cu mici diferenţe de design sau cu o personalizare aparte, pentru a asigura unicitatea obiectului respectiv. Chiar dacă au stoc “0, produselese pot comanda, la acelaşi preţ cu cel afişat pentru articolul din magazin, însă trebuie să aveţi în vedere că acest lucru presupune un termen de execuţie. La preluarea comenzii, vă vom contacta şi vom stabili împreună modalitatea prin care vom reface pentru dumneavoastră creaţia comandată şi termenul de execuţie.

Ca o regulă generală la care ţinem foarte mult, pentru a păstra unicitatea unei creaţii, încercăm să executăm comenzile ulterioare cu mici detalii diferite faţă de articolul iniţial, astfel încât dumneavoastră să beneficiaţi de un obiect UNIC.

THEjeweller.ro poate modifica sau actualiza oricând informaţiile referitoare la produse şi poate oricând să facă schimbări în baza de date, eliminări sau modificări ale produselor şi serviciilor adiacente, fără un anunţ prealabil.

Toate produsele afişate sunt vândute cu prima ocazie. THEjeweller.ro nu va efectua vânzări prioritare sau rezervări de produse decât pe bază de comandă fermă cu plata în avans.

Este posibil ca executarea anumitor articole afişate în magazinul online să nu fie posibilă în anumite intervale de timp, chiar dacă în în descrierea acestora este specificat altfel. În aceste cazuri, vom lua imediat legătura cu dumneavoastră, vă vom explica situaţia punctual şi vom face tot posibilul sa vă oferm variante alternative, care să întrunească cerinţele dumneavoastră. Nu sunteţi obligat(-ă) să acceptaţi aceste variante alternative, caz în care se va renunţa, în mod amiabil, la comandă.

 

COMANDA ÎN MAGAZIN

Comanda în magazinul thejeweller.ro se poate realiza prin modalităţile puse la dispoziţie în secţiunea CUM CUMPĂR?

Este interzisă furnizarea de date false sau incomplete la transmiterea unei comenzi, caz în care ne rezervăm dreptul de a nu mai onora ulterior comenzile persoanelor respective decât în baza plăţii anticipate sau, în funcţie de gravitatea situaţiei, de a lua măsuri legale împotriva persoanelor în cauză.

Odată plasată comanda, clientul este de acord cu descrierea afişată în pagina produsului, cu termenii specifici afişaţi în pagina de comandă, cu preţurile produselor şi cu costul de expediere, afişate în coşul de cumpărături.

În cazurile în care s-a agreat modalitatea de plată în sistem ramburs, iar clientul refuză primirea coletului cu plata la destinaţie, ne rezervăm dreptul de a înceta orice colaborare viitoare şi de a nu mai onora comenzi ulterioare pentru acel client.

 

POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

POLITICA DE PREŢURI ŞI TAXARE

DURATA EXECUŢIEI UNEI COMENZI

LIVRARE

POLITICA DE RETUR

Formular de retragere

 

PROCEDURA DE SOLUŢIONARE A RECLAMAŢIILOR

Orice conflict apărut între Intreprinderea Individuală DAVID RODICA EUFROSINA şi clienţii se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin inţelegere între cele două părţi.

Dacă aveţi probleme legate de o comandă sau dacă sunteţi nemulţumit(ă) de felul în care comanda dumneavoastră a fost procesată, vă rugăm să sunaţi la tel. 0747533887 pentru o conciliere internă gratuită. Vă asigurăm că vom face tot posibilul să rezolvăm în cel mai scurt timp problema pe care o întâmpinaţi.

În cazul în care s-au depus toate eforturile pentru o conciliere amiabilă fără însă a se ajunge la un consens, se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor va fi deferită instanţelor competente de judecată.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE