Shopping Cart

Cum cumpar

Suntem flexibili si va punem la dispozitie mai multe modalitati de a comanda produse in magazinul nostru: THEjeweller.

Comanda ONLINE, direct in magazin

adaugand articolele dorite in cosul de cumparaturi si urmand instructiunile indicate prin formularul de comanda:

1. Navigati in magazinul de bijuterii THEjeweller si alegeti articolele care va plac

Cu ajutorul meniului si al instrumentelor ajutatoare pe care magazinul nostru vi le pune la dispozitie, va invitam sa navigati prin categoriile de produse sau sa selectati articolele dupa materialul din care sunt realizate, dupa categoriile din care fac parte, dupa un anumit interval de pret sau in ordine cronologica.

2. Selectati articolele dorite si adaugati-le in cosul de cumparaturi

Odata ce ati gasit produsul/-ele care corespund dorintelor dumneavoastra, apasati butonul Adauga in cos. Veti fi directionat(a) in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau la toate produsele selectate. Apasati butonul Sterge acest articol in cazul in care doriti sa modificati cantitatea sau lista produselor. Daca doriti sa mai adaugati alte produse in cosul de cumparaturi, puteti sa va reintoarceti in magazin, dupa ce ati apasat, in prealabil, butonul Actualizeaza cos. Pe toata durata vizitei dumneavoastra in magazinul THEjeweller veti putea vizualiza, in partea dreapta sus a ecranului, valoarea cosului dumneavoastra de cumparaturi.
In cazul in care doriti sa finalizati comanda, accesati, printr-un simplu click, cosul de cumparaturi.

3. Introduceti cupoanele de reducere

Daca aveti un cupon de reducere primit de la noi in urma unor cumparaturi anterioare sau obtinut cu ocazia unor campanii initiate de THEjeweller, introduceti codul cuponului dumneavoastra de reducere si apasati butonul Aplica cupon.

4. Finalizati comanda si completati datele personale

Apasati butonul Finalizare comanda, apoi completati datele de facturare si modalitatile in care va putem contacta in legatura cu procesare comenzii dumneavoastra (un numar de telefon si o adresa de e-mail). In acest moment, este presetata bifa „Se va livra la adresa de facturare?” Nu debifati aceasta optiune daca adresa dumneavoastra de facturare este identica cu adresa de livrare. Daca adresa de facturare difera de adresa de livrare, debifati si mergeti la pasul urmator, unde vi se va solicita completarea adresei de livrare. Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii, acestea fiindu-ne necesare in vederea prelucrarii comenzii dumneavoastra.

5. Selectati modul plata si de livrare

Selectati modalitatea de livrare dorita. In acest moment, puteti opta intre:

  • Livrarea prin Fan Curier – 12 lei, la achitarea comenzii prin transfer bancar (virament).
  • Livrarea prin Fan Curier – 17 lei, la achitarea comenzii in sistem ramburs.

Apasati butonul Calculeaza costul transportului, introduceti localitatea de livrare si codul postal si apoi apasati butonul Actualizeaza totalul.

Momentan va punem la dispozitie doua modalitati de plata:

  • Transfer bancar
  • Plata ramburs

6. Mentiunile dumneavoastra cu privire la comanda

Faceti mentiunile de care trebuie sa tinem seama in procesarea comenzii dumneavoastra in câmpul dedicat, Mentiuni comanda. Aici ne puteti trimite indicatiile dumneavoastar cu privire la ambalare, facturare, livrare etc.)

7. Facultativ: crearea unui cont in THEjeweller

Daca doriti sa scutiti din timpul necesar completarii datelor la plasarea comenzilor viitoare in THEjeweller, creati-va un cont. Data viitoare cand ne veti vizita magazinul, va va fi foarte usor sa urmariti comenzile anterioare, dar si wishlist-urile cu produse dorite si nu veti mai pierde timp completand datele persoanle pentru procesarea comenzilor.

Cu toate acestea, crearea unui cont in THEjeweller este facultativa. Comanda dumneavoastra actuala si comenzile ulterioare vor fi procesate cu aceeasi grija, independent de optiunea dumneavoastra in aceasta privinta.

8. Acceptarea Termenilor si a conditiilor

Odata cu plasarea comenzii, clientul accepta, fara obiectiuni, Termenii si conditiile de utilizare, aceasta tinând loc de contract, conform legislatiei in vigoare. Fiind de acord cu Termenii si conditiile de utilizare, clientul isi asuma, in totalitate, drepturile si obligatiile ce decurg din achizitionarea de produse din THEjeweller.

10. Plasarea comenzii

Revizuiti datele comenzii dumneavoastra, apoi apasati butonul Plaseaza comanda.
Veti primi un e-mail de confirmare a plasarii comenzii pe adresa de e-mail furnizata de dumneavoastra. Daca nu primiti acest e-mail, inseamna ca nu ati urmat toti pasii indicati pentru finalizarea comenzii.
Imediat ce vom primi comanda dumenavoastra, va vom contacta pentru confirmarea comenzii si a datelor de contact.

Alte modalitati de comanda:

Majoritatea palariilor expuse in magazin pot fi comandate chiar daca ele nu se mai gasesc pe stoc. In special pentru cazurile in care doriti sa comandati un articol care nu mai este pe stocul nostru si trebuie readus in stocul nostru, va recomandam sa ne contactati prin:

  • Apel telefonic, la numarul de telefon: 0747.533.887 (Orange), unde va vom raspunde, in detaliu, la toate intrebarile.
  • E-mail (sau formular de contact de la rubrica Contact). Trimiteti-ne un e-mail pe adresa magazinuldepalarii@gmail.com. Va vom raspunde in cel mai scurt timp.
  • Mesaj privat la profilul nostru de utilizator Facebook sau pe pagina noastra de Facebook.
  • Twitter