Shopping Cart

Contacteaza-ne

Adresa sediului nostru social este: str. Axente Sever nr.9, ap.1, Sibiu, jud. Sibiu (nu avem program cu publicul la sediu)

COVID19. Suntem la munca!

THEjeweller functioneaza doar in sistem de magazin online, fara program de lucru cu publicul la sediul social. Puteti contacta THEjeweller telefonic, pe whatsapp (0747533887) sau prin formularul de contact. Respectam bunele practici in domeniul comertului electronic si al legislatiei metalelor, asa incat sa-ti putem livra indragitele bijuterii manufacturate in atelierul nostru in deplina siguranta acasa. 

Formular de contact

Cele mai frecvente intrebari

Durata prelucrarii unei comenzi difera de durata de livrare, specificata in sectiunea Livrare.

Daca un produs comandat de dumneavoastra care exista pe stocul nostru in momentul comandarii se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile prezentate pe site sau in oferta inaintata in urma unui dialog prealabil, puteti solicita returnarea acestui produs. 
Politica de retur

Comanda ONLINE, direct in magazin adaugand articolele dorite in cosul de cumparaturi si urmand instructiunile indicate prin formularul de comanda

Daca doriti sa scutiti din timpul necesar completarii datelor la plasarea comenzilor viitoare in THEjeweller, creati-va un cont. Data viitoare cand ne veti vizita magazinul, va va fi foarte usor sa urmariti comenzile anterioare, dar si wishlist-urile cu produse dorite si nu veti mai pierde timp completand datele persoanle pentru procesarea comenzilor.

Ne puteti contacta pe live chatul de pe site, sau direct la telefon pe numarul: 0747533887

Este formularul ce trebuie completat la returnarea unui produs. 
Formular de retragere.

Prin parteneriatul nostru cu unii dintre cei mai importanti furnizori de servicii de curierat rapid din tara – Fan Courier si DPD – avem posibilitatea de a expedia produsele noastre in toata tara, la preturi competitive.
Livrare