Shopping Cart

Contact rapid: 0743899309

Rasfoieste

Contact rapid:

0743899309

Social

COVID19. Suntem la munca!

Lucram ca de obicei, iar THEjeweller functioneaza doar in sistem de magazin online cu depozit, fara program de lucru cu publicul la sediul social. Respectam bunele practici de igiena, dezinfectam și decontaminam suprafetele de lucru. Implementam toate noile cerinte, asa incat sa-ti putem livra indragitele bijuterii in deplina siguranta acasa. 

Puteti contacta THEjeweller: 

la numarul de telefon 0747533887 (active whatsapp) 

     sau pe e-mail: thejeweller@ymail.com

Adresa sediului nostru social este: str. Axente Sever nr.9, ap.1, Sibiu, jud. Sibiu (nu avem program cu publicul la sediu)

Cele mai frecvente intrebari

Durata prelucrarii unei comenzi difera de durata de livrare, specificata in sectiunea Livrare.

Daca un produs comandat de dumneavoastra care exista pe stocul nostru in momentul comandarii se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile prezentate pe site sau in oferta inaintata in urma unui dialog prealabil, puteti solicita returnarea acestui produs. 
Politica de retur

Comanda ONLINE, direct in magazin adaugand articolele dorite in cosul de cumparaturi si urmand instructiunile indicate prin formularul de comanda

Daca doriti sa scutiti din timpul necesar completarii datelor la plasarea comenzilor viitoare in THEjeweller, creati-va un cont. Data viitoare cand ne veti vizita magazinul, va va fi foarte usor sa urmariti comenzile anterioare, dar si wishlist-urile cu produse dorite si nu veti mai pierde timp completand datele persoanle pentru procesarea comenzilor.

Ne puteti contacta pe live chatul de pe site, sau direct la telefon pe numarul: 0747533887

Este formularul ce trebuie completat la returnarea unui produs. 
Formular de retragere.

Prin parteneriatul nostru cu unii dintre cei mai importanti furnizori de servicii de curierat rapid din tara – Fan Courier si DPD – avem posibilitatea de a expedia produsele noastre in toata tara, la preturi competitive.
Livrare

Contactati-ne