Shopping Cart

Misiune si valori

Bine aţi venit în magazinul nostru!

 

Suntem siguri că bijuteriile pe care le veţi găsi aici vă vor încânta simţurile.

 

Despre brand-ul THEjeweller

THEjeweller este un nume pe care l-am creat special pentru bijuteriile noastre, executate manual. Bijuteriile THEjeweller sunt destinate exclusiv doamnelor, domnişoarelor şi domnilor rafinaţi, care doresc să fie unici prin accesoriile pe care le poartă. Sunt produsul unor idei extravagante, a multor ore de muncă, folosind materiale de calitate superioară. Suntem siguri că doamnele, domnişoarele şi domnii care vor alege produsele THEjeweller vor aprecia atât calitatea materialelor folosite, cât şi calitatea manufacturii.

Incepând din martie 2014, creăm şi manufacturăm bijuterii unicat din metale preţioase. Vă invităm să accesaţi colecţia noastră de bijuterii din argint 925. La cerere putem realiza şi bijuterii custom din argint sau aur.

Faceţi un tur al secţiunilor magazinului nostru online. Exprimati-vă părerile şi criticile sau contactaţi-ne, pur şi simplu, prin modalităţile puse la dispoziţia dumneavoastră în secţiunea Contact. Nu costă nimic. Just enjoy!

Nu în ultimul rând, dacă vă doriţi o bijuterie afişată în magazin, dar care nu mai este disponibil în stoc, o vom reface special pentru dumneavoastră. Contactaţi-ne pentru comenzi personalizate. E atât de simplu.

Misiune

Misiunea noastră este de a crea valoare pentru clienţii noştri. Ne-am angajat să oferim obiecte deosebite, de cele mai multe ori, unicat, astfel încât clienţii noştri ştiu că orice piesă din portofoliul nostru se poate crea special pentru ei, cu particularităţile specifice fiecăruia. Dorinţa noastră este de a pune în valoare individualitatea, prin bijuteriile şi decoraţiunile unice pe care le creăm, şi de a oferi experienţe memorabile prin cadourile custom pe care le realizăm.

Capacitatea de a crea obiecte custom plasează brandul THEjeweller pe un nivel superior al unei activităţi obişnuite de comerţ. Într-o lume care abundă de obiecte de serie, noi dorim să venim în întâmpinarea clientului nostru cu piese pe care nu le va mai regăsi pe rafturile niciunui magazin.

Valori

Suntem receptivi, flexibili şi atenţi în relaţiile cu clienţii şi cu partenerii noştri. În acest fel, nu de puţine ori, prin abordarea noastră deschisă faţă de nevoile lor, am reuşit, nu doar să câştigăm clienţi noi şi loiali în portofoliul nostru, dar chiar să creăm legături de prietenie.

Comunicarea este unul dintre atuurile noastre, un element care stă la baza oricărei colaborări între noi şi clienţii sau partenerii noştri. Interacţionăm cu clientul nostru – atât telefonic, cât şi prin mijloacele electronice variate pe care le punem la dispoziţie – pentru a-i înţelege nevoile atunci când apelează la noi şi pentru a ne asigura că avem toate elementele necesare satisfacerii aşteptărilor sale. De aceea, noi ştim să ascultăm clientul, să îi respectăm opiniile şi preferinţele, să facem sugestii atunci când considerăm că putem aduce un plus de valoare într-un proiect.

Proximitatea reprezintă o caracteristică a brandului THEjeweller, pe care, încă de la început, am ţinut să o avem în vedere. Ţinând seama de specificul online al business-ului THEjeweller, încercăm să depăşim barierele de spaţiu, astfel încât reuşim să fim aproape de clienţii noştri din toate zonele ţării. Pe lângă o comunicare foarte bună, punem la dispoziţie mijloace de expediţie convenabile – atât ca preţ, cât şi sub aspectul rapidităţii – astfel încât creaţiile noastre să poată fi accesibile oricărui client, fie că este din Constanţa, Iaşi, Bucureşti sau Satu Mare… Pentru noi, nu există limite, ci doar obstacole de depăşit.

Şi toate acestea fiindcă suntem…orientaţi către client 100% şi depunem toate eforturile necesare
în vederea atingerii şi depăşirii expectanţelor sale.