Shopping Cart

Livrare

CUM AJUNG PALARIILE NOASTRE LA DUMNEAVOASTRA?

Prin parteneriatul nostru cu unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de curierat rapid din tara – Fan Courier – avem posibilitatea de a expedia produsele noastre in toata tara, la preturi competitive.

Termen de livrare

Timpul uzual de livrare estimat: 24h*

Exista cazuri rare, independente de actiunile noastre, cand durata de expediere poate depasi 24h* (dar nu mai mult de 48h*) fata de termenele afisate. Un astfel de caz poate fi si cel al livrarii intr-o localitate indepartata fata de orase sau poate depinde de greutatea sau dimensiunile coletului.

* Termenele de livrare sunt calculate exclusiv pentru zile lucratoare. Sambata este considerata zi lucratoare cu program scurt.

**  Termenul de livrare poate fi diferit pentru articolele care nu sunt disponibile pe stoc si sunt afisate cu mentiunea „pentru comanda in asteptare”. Daca ati comandat un articol cu stoc 0, si care poate fi aprovizonat, termenul de livrare vi se va comunica telefonic, iar comanda va fi procesata si livrata doar dupa ce avem acceptul dumneavoastra cu privire la termenul de livrare.

Livrare sambata

Intrucat nu dorim sa va provocam nici cel mai mic deranj in weekend, in situatiile in care expediem colete in zile de vineri, sunam intotdeauna clientii pentru a verifica daca se doreste livrarea sambata sau luni (prima zi din saptamana urmatoare).

Costuri:

15 lei pentru colete < 1 kg, in conditiile platii prin transfer bancar;

17 lei pentru colete < 1 kg, in conditiile platii ramburs.

Kilometri exteriori

Pentru expeditiile prin Fan Courier, tarifele mentionate mai sus sunt valabile pentru 0 kilometri exteriori. Va sfatuim ca inainte de a comanda, sa verificati daca localitatea in care va aflati este considerata ca fiind destinatie cu kilometri exteriori:

 (kilometrii exteriori sunt trecuti in dreptul fiecarei localitati intre paranteze)

Exemplu: Localitatea Balta Negra (45) din judetul Ilfov – se afla la 45 de km exteriori. Fiecare kilometru exterior este taxat suplimentar cu 1,2 lei  / km.

Daca va aflaţi într-o zonă cu kilometri exteriori, vă rugăm să ne contactaţi înainte de a plasa comanda şi vom găsi împreună soluţia optimă de livrare către dumneavoastră.

Interval orar de livrare a coletelor

Livrare se face intre orele:

9.00 – 18.30 (L-V)

9.00 – 14.00 (Sambata)

Daca in acest interval orar nu sunteti acasa, va rugam sa indicati ca adresa de livrare adresa de serviciu pentru a nu cauza intarzieri in livrare sau chiar nelivrarea comenzii.

Va rugam sa notati in campul MENTIUNI din formularul de comanda intervalul orar in care doriti sa primiti coletul cu palaria comandata la adresa de corespondenta. Curierul se va conforma.

Aria de acoperire

Livrarea produselor The Jeweller se face NUMAI pe teritoriul României, prin modalităţile indicate mai sus.

Urmarirea livrarii după AWB

Dupa expedierea coletului catre dumneavoastra, veti primi un e-mail in care va vom transmite AWB-ul de expediere. Aveti posibilitatea de urmarire a coletului dumneavoastra pe site-ul partenerului nostru, Fan Courier:

Atentia acordata detaliilor privind livrarea

Am ales sa colaboram cu Fan Courier, unul dintre cei mai profesionisti operatori de servicii de curierat intern. Vom specifica intotdeauna pe AWB sa fiti contactat(-a) telefonic, astfel incat livrarea coletului catre dumneavoastra sa nu va creeze niciun disconfort.

De asemenea, vom ambala articolele comandate in mod corespunzator, astfel incat sa nu sufere deteriorari in drumul catre dumneavoastra.

Daca intampinati orice problema legata de livrare, va stam la dispozitie pentru a va ajuta. Tot ce aveti de facut este sa ne contactati şi noi ne vom ocupa de clarificarea cu Fan Courier a oricarei situatii legate de livrarea coletului dumneavoastra.

Daca aveti un alt curier rapid agreat, suntem deschisi sa colaboram cu acesta pentru expedierea comenzii dumneavoastra.