Shopping Cart

Durata prelucrarii unei comenzi

Prelucrarea unei comenzi in THEjeweller pentru articole existente in stoc se realizeaza imediat ce primim comanda dumneavoastra (in aceeasi zi lucratoare).

Întrucât în atelierul THEjeweller fiecare articol este executat individual, la comandă, durata execuţiei unei comenzi poate varia între 1 zi şi 14 zile lucrătoare din momentul achitarii integrale, în avans, a articolului comandat, sau a plăţii a 50% din valoarea acestuia. Durata execuţiei unei comenzi poate să difere în funcţie de:

  • gradul de complexitate a lucrării;
  • tipul de materiale dorite a se utiliza la realizarea bijuteriei / accesoriului respectiv (dacă acestea nu sunt pe stoc şi necesită aprovizionare);
  • gradul de încărcare în perioade de maximă aglomerare (Crăciun, Paşti, Sf. Valentin, 1 şi 8 Martie, lunile de vară specifice nunţilor etc.)

    Vă vom comunica durata execuţiei comenzii dumneavoastră imediat după plasarea acesteia (în magazin sau prin orice altă metodă specificată în secţiunea Cum cumpăr.)

Durata execuţiei unei comenzi vs. Durata onorarii unei comenzi
Durata execuţiei unei comenzi diferă de durata de livrare, specificată în secţiunea Livrare. Durata de livrare ţine de condiţiile firmei de curierat şi se adaugă la durata de execuţie, astfel încât:

durata onorării comenzii = durata execuţiei + termenul de livrare