Shopping Cart

Politica de preturi si taxare

Preturi corecte!

Politica de preţuri a Intreprinderii Individuale David Rodica Eufrosina prin magazinul său online, thejeweller.ro, presupune preţuri corecte. Nu agreăm taxele ascunse şi considerăm că preţul plătit de dumneavoastră pentru munca pe care o depunem trebuie să fie clar şi ferm.

Menţinerea preţului ofertat pentru un client este limitată astfel:

  • La durata de valabilitate a unei facturi proforma, trimise în vederea efectuării plăţii pentru un articol comandat. Chiar dacă în perioada de valabilitate a unei facturi proforma THEjeweller.ro modifică pe website preţul acelui articol, clientul va plăti preţul ofertat prin factura proforma.
  • Pe toată perioada de execuţie şi până la finalizarea comenzii (livrare) a unui articol comandat şi achitat de către client.

Fără TVA!

Intreprinderea Individuală David Rodica Eufrosina nu este plătitoare de TVA. Prin urmare, preţul pe care vi-l oferim în magazinul online thejeweller.ro nu este purtător de TVA. Preţurile sunt exprimate în lei (RON) şi sunt actualizate la zi.

Taxa de transport

Preţurile afişate pe site includ  toate taxele, însă nu includ taxa de transport. Taxa de transport se calculează şi se afişează automat, la finalizarea comenzii, în funcţie de metoda de livrare aleasă.

Taxa de transport se evidenţiază distinct  pe factura emisă către dumneavoastră se achită:

  • la momentul plăţii anticipate (pentru comenzile cu plata prin transfer bancar sau cu plata cu card bancar direct în magazin);
  • la primirea produselor (pentru comenzile cu plata ramburs).

Pentru detalii complete referitoare la taxele de transport în raport cu kilometrii exteriori, vă rugăm să consultaţi secţiunea LIVRARE.

Trebuie să menţionăm faptul că preţurile oferite clienţilor noştri pentru transport sunt preţuri preferenţiale, stabilite în urma parteneriatului nostru cu Fan Courier, şi sunt valabile în condiţiile includerii lor pe factura pe care o emitem către dumneavoastră.

Servicii adiacente, oferite GRATUIT

  • Serviciul de personalizare

NU percepem o taxă suplimentară pentru personalizarea articolelor comandate. Întrucât personalizarea este o caracteristică definitorie pentru creaţiile THEjeweller, fie ele bijuterii de autor, butoni personalizaţi, decoraţiuni, mobilier sau cadouri custom, etc. realizate la comandă, oferim personalizarea GRATUIT, din partea casei.

  • Ambalare GRATUITĂ

De asemenea, la comandarea de cadouri din magazinul nostru, vă oferim ambalare GRATUITĂ  pentru că ne dorim să vă oferim, pe lângă cadouri mununate, servicii unice şi mai ales… experienţe memorabile!

  • Consultanţă cu privire la alegerea optimă

Fie că doriţi să vă realizăm o pereche de butoni personalizaţi, un obiect decorativ sau un cadou personalizat, vă stăm la dispoziţie cu cele mai bune recomandări cu privire la design, paletă cromatică, poziţionare, stilizare sau ambalare. Nu costă nimic. Testaţi-ne abilităţile!

Discounturi

Intreprinderea Individuală David Rodica Eufrosina, prin magazinul online thejeweller.ro,  practică discounturi periodice pentru clienţi, acestea fiind afişate în magazin prin marcaj corespunzător, şi deal-uri particulare pentru clienţii fideli, pentru comenzi cu volum sau pentru persoane juridice. Pentru negocierea unui deal, vă rugăm să ne contactaţi.