Kit pentru cadouri

Kit pentru cadouri

Pret: 0lei

Cod produs: 0000

0,00 lei

Lucrate manual

Lucrate manual

Kit pentru cadouri

Kit pentru cadouri THEjeweller vi se ofera GRATUIT, la comandarea de produse din magazinul nostru, pe care intentionati sa le faceti cadou.

Acest kit include:

  • Punga pentru cadouri din hartie natur, inscriptionata cu logo-ul THEjeweller. Vom alege pentru dumneavoastra dimensiunea pungii in functie de volumul cadoului pe care intentionati sa il oferiti.
  • Mini-felicitare THEjeweller,confectionata din carton natur. Este prevazuta cu buzunar interior. Contine un biletel cu logo-ul nostru, pentru dedicatii si urari, si o carte de vizita THEjeweller.

Comandati acest kit absolut GRATUIT, odata cu produsele pe care intentionati sa le faceti cadou. El va va fi trimis impreuna cu produsele comandate.

 

* Acesta este kit-ul nostru standard. Pentru ambalaje speciale vom discuta in prealabil cu dumneavoastra conditiile in functie de fiecare caz in parte.

** In cazul in care intr-o comanda intentionati sa achizitionati mai multe cadouri, va rugam sa specificati in dreptul acestui produs numarul de bucati de care aveti nevoie. Ulterior, noi vom lua legatura cu dumneavoastra si vom stabili exact modul in care doriti sa repartizati obiectele achizitionate in cadouri distincte, putand astfel sa va oferim ambalajele cele mai potrivite ca dimensiune.

*** In cazul produselor de dimensiuni mari, cum sunt piesele de mobilier, kit-ul pentru cadouri se va rezuma la mini-felicitarea THEjeweller.

**** Orice produs din magazin poate fi insotit de acest kit cu exceptia celor de la punctul ***. Ne rezervam dreptul de a nu onora acele comenzi care au ca obiect exclusiv kit-ul pentru cadouri.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Kit pentru cadouri”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *