Butoni pătraţi din argint cu cristale Swarovski Crystal

Butoni pătraţi din argint cu cristale Swarovski Crystal

Pret: 230lei

Cod produs: 0608

230.00lei

Lucrate manual

Lucrate manual

Descriere

Butoni pătraţi din argint cu cristale Swarovski Crystal

O pereche de butoni pătraţi din argint cu cristale Swarovski Crystal reprezintă accesorii potrivite unei ţinute masculine sofisticate, de ceremonie, cristalul Swarovski transparent dând o nota de preţiozitate.

Această pereche de butoni de cămașă pătraţi din argint 925 cu cristale Swarovski este disponibilă la comandă. Termenul de execuţie se va comunica în funcţie de momentul comenzii.

Butonii vor purta marca Autorităţii Naţionale de Protecţie a Consumatorului şi marca de titlu 925. Se livrează în cutiuţă specială pentru butoni, ambalaj care va fi inclus în preţul articolului.

Această pereche de butoni de cămașă pătraţi din argint 925 cu cristale Swarovski este o creaţie THEjeweller şi este manufacturată în atelierul nostru, din argint de cea mai bună calitate.

Dimensiuni butoni de cămaşă pătraţi din argint:

  • 11 x 11 mm
  • Cristale Swarovski Crystal chessboard: 10 x 10 mm

Gramaj total: aprox. 5,65 g

SERVICIU DE PERSONALIZARE

Dacă sunteţi în căutarea unor butoni de cămașă care să se asorteze perfect cravatei, papionului sau lavalierei, vă putem realiza butoni de cămașă din argint 925 cu cristale Swarovski în nuanţa potrivită. Contactaţi-ne şi vom răspunde prompt cerinţelor dumneavoastră.

Notă: Bijuteriile realizate cu cristale SWAROVSKI sunt însoţite de certificate de autenticitate.

Butoni pătraţi cu cristale Swarovski Crystal

Informații suplimentare

Culori

Argintiu, Transparent

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din argint de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, argintul trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se înnegreşte. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră din argint 925. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii (evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun). Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni pătraţi din argint cu cristale Swarovski Crystal”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *