Butoni din argint patrati personalizati cu initiala numelui ANTIQUE
Butoni din argint patrati personalizati cu initiala numelui ANTIQUE
750,00 lei1.650,00 lei Select options

Butoni din argint patrati personalizati cu initiala numelui ANTIQUE

Pret: 750lei

Cod produs: 0688

750,00 lei1.650,00 lei

Butoni din argint patrati personalizati cu initiala numelui ANTIQUE

Lucrate manual

Lucrate manual

Butoni din argint patrati personalizati cu initiala numelui ANTIQUE

Aceşti butoni din argint patrati personalizati cu initiala numelui ANTIQUE sunt realizaţi manual si reprezintă acesorii masculine preţioase, cu adevărat unice. Initiala numelui a fost stilizata si traforata manual, apoi a fost sudata in cadranul butonului.  Literele si muchiile butonilor de camasa au fost evidenţiate de un luciu puternic, contrastând cu finisajul antichizat al fundalului. Butonii sunt masivi (nu sunt goi pe dinăuntru). Mecanismul acestor butoni de cămașă este batant, pentru o mai usoara manipulare a bijuteriilor in momentul accesorizarii camasii.

Accesoriile sunt disponibile la comandă și le putem realiza cu initialele numelui dumneavoastră sau al persoanei căreia doriţi să îi faceţi cadou. Desenand litere stilizate, butonii dumneavoastra vor fi cu adevarat unici. Trebuie doar să ne contactaţi pentru a stabili toate detaliile de execuţie ale accesoriilor dumneavoastră. Fiind accesorii lucrate manual, acesti butoni din argint patrati personalizati cu initiala numelui ANTIQUE pot să difere într-o mică măsură de modelul din imagine. Termenul de execuţie se va comunica în funcţie de momentul comenzii. 

Acesti butoni de camasa se pot realiza cu literele din argint 925, din aur 14K sau 18K. Pentru imaginile publicate pentru acest produs s-a folosit argint 925. Acest model poate fi personalizat si cu cate o litera distincta pe un un buton si o alta litera pe celalalt.

Butonii vor purta marca Autorităţii Naţionale de Protecţie a Consumatorului şi marca de titlu 925 (marca metalului preţios predominant, conform legislaţiei în vigoare) și vor fi însoţiţi de certificat de autenticitate. Se livrează în cutiuţă specială pentru butoni, ambalaj care va fi inclus în preţul articolului.

Această pereche de butoni este o creaţie THEjeweller şi este manufacturată în atelierul nostru, din argint și aur de cea mai bună calitate.

Dimensiuni butoni din argint patrati personalizati cu initiala numelui ANTIQUE:

  • 15 x 15 mm x 2,3 mm grosime

Gramaj total: aprox. 13,5 g

Informații suplimentare

Culori

Argintiu, Auriu

Recomandări speciale de depozitare, păstrare şi întreţinere:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din argint de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, argintul trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se înnegreşte. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră din argint 925. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii (evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun). Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Material

Argint 925, Aur 14k, Argint 925, Aur 18k, Argint 925

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni din argint patrati personalizati cu initiala numelui ANTIQUE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *