Butoni din argint personalizaţi Meet me at the aisle
65.00lei220.00lei Select options
Reduceri!

Butoni din argint personalizaţi Meet me at the aisle

Pret: 65lei

Cod produs: 0589

65.00lei220.00lei

-19%

HYUNDAI, BIJUTERII DE AUTOR

Golește
Lucrate manual

Lucrate manual

Descriere

Butoni din argint personalizaţi Meet me at the aisle

Meet me at the aisle (“ne întâlnim la altar”) reprezintă o propunere frumoasă, care, regăsită pe o pereche de butoni de cămașă, alături de promisiunea Forever as one, vor emoţiona persoana de lângă dumneavoastră.

Această pereche de butoni personalizaţi din argint 925 va fi, cu siguranţă, o idee inedită pentru a accesoriza cămaşa mirelui în cadrul ceremoniei nunţii sau poate fi chiar mesajul de cerere în căsătorie. Butonii de camasa “Meet me at the aisle” pot fi personalizaţi cu data nunţii.

Dimensiuni butoni de cămaşă din argint:

  • diametrul interior : 12 mm
  • diametrul exterior 16 mm

Gramaj aprox. 9,03 g.

Personalizarea se realizează la comandă, cu mesajul dorit. Culorile şi design-ul pot fi alese, de asemenea, în funcţie de preferinţele dumneavoastră!

Butonii vor purta marca Autorităţii Naţionale de Protecţie a Consumatorului şi marca de titlu 925. Se livrează într-o cutiuţă specială pentru butoni, inclusă în preţul articolului. De asemenea, dacă intenţionaţi să faceţi cadou această pereche de butoni personalizaţi din argint 925 “Meet me at the aisle” trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Informații suplimentare

Culori

Alb, Argintiu, Negru

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din materiale de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, metalele folosite pot trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se pot înnegri. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră realizată în atelierul THEjeweller. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii: evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun. Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni din argint personalizaţi Meet me at the aisle”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *