Butoni ovali din argint personalizaţi cu litere din aur 18K
750.00lei950.00lei Select options

Butoni ovali din argint personalizaţi cu litere din aur 18K

Pret: 750lei

Cod produs: 0652

750.00lei950.00lei

Golește
Lucrate manual

Lucrate manual

Butoni ovali din argint personalizaţi cu litere din aur 18K

Aceşti butoni ovali din argint personalizati cu litere din aur 18K realizaţi manual, reprezintă acesorii masculine preţioase, cu adevărat unice. Cele două iniţiale au fost traforate manual în aur 750 și sudate pe suprafaţa butonilor. Finisajul suprafeţei butonilor este satinat brut, contrastând puternic cu muchiile, colţurile și literele lucioase din aur. Butonii sunt masivi (nu sunt goi pe dinăuntru). Se închid cu mecanism batant şi au fost realizaţi manual în atelierul nostru.

Accesoriile sunt disponibile la comandă. Fiind accesorii lucrate manual, pot să difere într-o mică măsură de modelul din imagine. Pentru modele derivate, vă rugăm să ne contactaţi pentru a stabili toate detaliile de execuţie ale accesoriilor dumneavoastră. Termenul de execuţie se va comunica în funcţie de momentul comenzii.

Butonii vor purta marca Autorităţii Naţionale de Protecţie a Consumatorului şi marca de titlu 925 (marca metalului preţios predominant, conform legislaţiei în vigoare) și vor fi însoţiţi de certificat de autenticitate. Se livrează în cutiuţă specială pentru butoni, ambalaj care va fi inclus în preţul articolului.

Această pereche de butoni este o creaţie THEjeweller şi este manufacturată în România, din argint și aur de cea mai bună calitate.

Dimensiuni butoni de cămaşă:

  • 17 x 11 mm

Gramaj total: aprox. 11,45 g, din care aprox. 0,45 g aur 750 (18K)

Informații suplimentare

Culori

Argintiu, Auriu

Recomandări speciale de depozitare, păstrare şi întreţinere:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din argint de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, argintul trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se înnegreşte. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră din argint 925. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii (evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun). Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Material

Argint 925, Aur 14k, Argint 925, Aur 18k

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni ovali din argint personalizaţi cu litere din aur 18K”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *