Inel din argint cu jasp dalmaţian brut

Pret: lei

Cod produs: 0481

Lucrate manual

Lucrate manual

Inel din argint cu jasp dalmaţian brut

Acest inel din argint cu jasp dalmaţian brut a fost realizat manual, pornind de la specificul pietrei naturale de jasp în formă brută, aplatizată natural.

Bijuteria este unicat şi nu mai poate fi reprodusă. Prin urmare, este disponibilă într-un singur exemplar. Este o piesă statement şi cântăreşte aprox. 19,5 g.

Inelul va purta marca Autorităţii Naţionale de Protecţie a Consumatorului şi marca de titlu 925. De asemenea, va fi însoţit de certificat de autenticitate pentru pietre. Se livrează într-o cutiuţă specială, foarte elegantă, din catifea neagră, inclusă în preţul articolului. Dacă intenţionaţi să faceţi cadou acest inel, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Acest inel masiv din argint 925 este o creaţie THEjeweller şi este manufacturat integral în România, din argint de cea mai bună calitate.

Dimensiuni inel din argint:

  • măsura: 58 (mm)
  • lăţimea pietrei în partea superioara: 3 cm

Dacă vă plac liniile acestui model dar doriţi să asociem metale ca alamă sau aur într-o creaţie personalizată, contactaţi-ne şi vom răspunde prompt cerinţelor dumneavoastră.

Informații suplimentare

Culori

Argintiu, Crem, Negru

Recomandări speciale de depozitare, păstrare şi întreţinere:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din argint de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, argintul trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se înnegreşte. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră din argint 925. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii (evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun). Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Inel din argint cu jasp dalmaţian brut”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *