Inel dublu din argint cu cristale Swarovski

Pret: lei

Cod produs: 0476

Lucrate manual

Lucrate manual

Inel dublu din argint cu cristale Swarovski

Acest inel dublu din argint cu cristale Swarovski a fost realizat 100% manual. Prima latură a inelului a fost construită sub formă de tub hollow şi are o montură centrală cu cristal de culoare Indian Pink. Cealaltă latură a inelului, sub formă de bandă, are încrustate două cristale minuscule, care oferă un plus de strălucire întregii piese.

Bijuteria este disponibilă la comandă. Fiind un obiect lucrat manual, poate să difere de modelul din imagine. Termenul de execuţie se va comunica în funcţie de momentul comenzii.

Inelul va purta marca Autorităţii Naţionale de Protecţie a Consumatorului şi marca de titlu 925. De asemenea, va fi însoţit de certificat de autenticitate pentru pietre. Se livrează într-o cutiuţă specială, foarte elegantă, din catifea neagră, inclusă în preţul articolului. De asemenea, dacă intenţionaţi să faceţi cadou acest inel, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Acest inel dublu din argint 925 este o creaţie THEjeweller şi este manufacturat integral în România, din argint de cea mai bună calitate.

Dimensiuni inel dublu din argint:

  • inel din argint 925 cu cristal Swarovski şi zirconii: reglabil
  • diametru cristal Swarovski Indian Pink: 6,5 mm
  • diametru cristale mici Swarovski: 3 mm

Dacă vă plac liniile acestui model dar doriţi să montăm alte cristale SWAROVSKI, pietre preţioase sau semipreţioase, contactaţi-ne şi vom răspunde prompt cerinţelor dumneavoastră.

Informații suplimentare

Culori

Argintiu, Rosu, Roz, Transparent

Recomandări speciale de depozitare, păstrare şi întreţinere:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din argint de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, argintul trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se înnegreşte. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră din argint 925. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii (evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun). Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Inel dublu din argint cu cristale Swarovski”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *