Inel din argint cu cristal Swarovski Space mushroom

Pret: lei

Cod produs: 0478

Lucrate manual

Lucrate manual

Inel din argint cu cristal Swarovski Space mushroom

Un inel din argint cu cristal Swarovski Space mushroom construit sub formă de ciupercă, având în interior un disc mobil – element de surpriză a acestei bijuterii, care se răsuceşte astfel încât montura cu cristal Swarovski de culoare Fern Green poate să fie vizibilă sau nu. Finisajul suprafeţei bijuteriei este satinat, iar suprafaţa perforată a «ciupercii» oferă mai multă luminozitate monturii interioare cu cristal Swarovski.

Bijuteria este disponibilă la comandă. Fiind un obiect lucrat manual, poate să difere într-o mică măsură de modelul din imagine, pentru a păstra unicitatea bijuteriei. Termenul de execuţie se va comunica în funcţie de momentul comenzii.

Inelul va purta marca Autorităţii Naţionale de Protecţie a Consumatorului şi marca de titlu 925. Se livrează în cutiuţă din catifea neagră, ambalaj care va fi inclus în preţul articolului. De asemenea, dacă intenţionaţi să faceţi cadou acest inel, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Acest inel din argint 925 Space mushroom este o creaţie THEjeweller şi este manufacturat integral în România, din argint de cea mai bună calitate.

Dimensiuni inel din argint cu cristal Swarovski:

  • cristal Swarovski Fern Green: 4 mm
  • circumferinta inelului se va stabili in functie de indicatiile fiecareui client.

Dacă vă plac liniile acestui model dar doriţi să montăm un alt cristal, piatră preţioasă sau semipreţioasă, contactaţi-ne şi vom răspunde prompt cerinţelor dumneavoastră.

 

Informații suplimentare

Culori

Argintiu, Verde

Recomandări speciale de depozitare, păstrare şi întreţinere:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din argint de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, argintul trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se înnegreşte. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră din argint 925. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii (evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun). Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Inel din argint cu cristal Swarovski Space mushroom”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *