Mini lavetă Hagerty pentru curăţarea bijuteriilor

Mini lavetă Hagerty pentru curăţarea bijuteriilor

Pret: 25lei

Cod produs: 0000-1

25,00 lei

Lucrate manual

Lucrate manual

Mini lavetă Hagerty pentru curăţarea bijuteriilor din argint, aur sau platină

Vă oferim mini laveta Hagerty pentru curăţarea bijuteriilor din argint, aur sau platină – pentru că dorim să vă ajutăm să utilizaţi şi să păstraţi bijuteriile achiziţionate din atelierul THEjeweller în cea mai bună stare de-a lungul timpului, venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră, punându-vă la dispoziţie un produs de întreţinere de top.

Mini laveta este destinată curăţării şi întreţinerii bijuteriilor din argint, aur sau platină sau placate cu metale preţioase. Este potrivită şi pentru curăţarea bijuteriilor care au montate pietre cum sunt diamantele, safirele sau rubinele.

Mini laveta Hagerty este impregnată cu un praf special, care curăţă, şi îndepărtează oxizii de pe bijuteriile dumneavoastră, redând strălucirea iniţială. Efectul strălucitor se va menţine mult timp, întrucât, prin polisharea cu această lavetă specială, se aplică pe bijuterie un strat protector, care încetineşte procesul natural de oxidare (în special la bijuteriile din argint).

Foarte important! Nu spălaţi mini laveta chiar dacă, în timp, veţi observa că se murdăreşte cu oxizii rămaşi de pe bijuterii!  Prin spălare se îndepărtează soluţia specială impregnată şi astfel, îşi va pierde efectul.

Dimensiuni:

  • 9 x 12 cm

Mini laveta Hagerty este un produs semi-profesional, destinat întreţinerii bijuteriilor personale.

Va rugam sa ne contactati daca aveti si alte intrebari.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Mini lavetă Hagerty pentru curăţarea bijuteriilor”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *