Pandantiv din argint cu granat

Pret: lei

Cod produs: 0519

Lucrate manual

Lucrate manual

Pandantiv din argint cu granat

Acest pandantiv din argint cu granat face parte dintr-o serie de bijuterii realizate la comandă. Design-ul modern, finisajul lucios şi montura în gheruţe, pune în valoare un minunat granat cu tăietură rotundă.

Acest pandantiv cu granat faţetat a fost realizat 100% manual în atelierul nostru şi este disponibil la comandă. Fiind un obiect lucrat manual, poate să difere, într-o mică măsură, faţă de modelul din imagine, pentru a păstra unicitatea bijuteriei. Termenul de execuţie se va comunica în funcţie de momentul comenzii.

Pandantivul va purta marca Autorităţii Naţionale de Protecţie a Consumatorului şi marca de titlu 925. Se livrează în cutiuţă specială, ambalaj care va fi inclus în preţul articolului.

Acest pandantiv din argint 925 este o creaţie THEjeweller şi este manufacturată integral în România, din argint de cea mai bună calitate.

Dimensiuni pandantiv din argint:

  • Latime 32 mm
  • Lungime 26 mm
  • Granat: aprox. 6,14mm, aprox. 1.75 carate

Gramaj total: aprox. 12,74 g

Originea pietrei: Mozambic

Dacă vă plac liniile acestui model, dar doriţi să montăm alte pietre semipreţioase sau preţioase, contactati-ne şi vom răspunde prompt cerinţelor dumneavoastră.

De asemenea, dacă intenţionaţi să faceţi cadou acest pandantiv, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.

Notă: Datorită angajamentului de confidenţialitate pe care ni l-am luat faţă de clientul pentru care am realizat acest pandantiv din argint 925, preţul acestei creaţii se  comunică exclusiv la cerere. 

Informații suplimentare

Culori

Argintiu

Recomandări speciale de depozitare şi păstrare:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din argint de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, argintul trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se înnegreşte. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră din argint 925. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii (evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun). Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Pandantiv din argint cu granat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *