Butoni de camasa ZODIAC din argint si aur 750
Butoni de camasa ZODIAC din argint si aur 750
980,00 lei1.190,00 lei Select options

Butoni de camasa ZODIAC din argint si aur 750

Pret: 980lei

Cod produs: 0669

980,00 lei1.190,00 lei

Butoni de camasa ZODIAC din argint si aur 750

Lucrate manual

Lucrate manual

Butoni de camasa ZODIAC din argint si aur 750

Aceşti butoni de camasa ZODIAC din argint si aur 750 au fost realizaţi manual cu glifa zodiei balanta din aur 750. Ei reprezintă acesorii masculine preţioase, cu adevărat unice si pot constitui cel mai frumos cadou personalizat pentru un domn. Glifele sunt simboluri ale zodiilor care se regasesc in textele si reprezentarile astrologice din cele mai vechi timpuri. Glifa zodiei Balanta a fost traforata manual în aur 750 și sudata pe suprafaţa butonilor. Finisajul suprafeţei butonilor este satinat brut, contrastând puternic cu muchiile, colţurile și glifele lucioase. Butonii sunt masivi (nu sunt goi pe dinăuntru). Se închid cu mecanism batant pentru o mai usoara utilizare.

Accesoriile sunt disponibile la comandă. Fiind accesorii lucrate manual, pot să difere într-o mică măsură de modelul din imagine. Pentru modele derivate cu glife ale altor semne zodiacale, realizate din aur 585 sau 750, vă rugăm să ne contactaţi pentru a stabili toate detaliile de execuţie ale accesoriilor dumneavoastră. Termenul de execuţie se va comunica în funcţie de momentul comenzii.

Butonii vor purta marca Autorităţii Naţionale de Protecţie a Consumatorului şi marca de titlu 925 (marca metalului preţios predominant, conform legislaţiei în vigoare) și vor fi însoţiţi de certificat de autenticitate. Se livrează în cutiuţă specială pentru butoni, ambalaj care va fi inclus în preţul articolului.

Această pereche de butoni de camasa este o creaţie THEjeweller şi este manufacturată în România, din argint și aur de cea mai bună calitate.

Dimensiuni butoni de camasa ZODIAC din argint si aur 750:

  • 17 x 11 mm

Gramaj total: aprox. 12,35 g, din care aprox. 0,65 g aur 750 (18K)

Informații suplimentare

Culori

Argintiu, Auriu

Recomandări speciale de depozitare, păstrare şi întreţinere:

Bijuteriile THEjeweller din argint 925 sunt realizate manual, din argint de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer sau cu umezeala, argintul trece printr-un proces natural de corodare, în urma căruia se înnegreşte. Pentru prevenirea acestui fenomen vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră din argint 925. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii (evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun). Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller din argint 925 vă recomandăm produsele dedicate curăţării argintului, comercializate de magazinele specializate.

Material

Argint 925, Aur 14k, Argint 925, Aur 18k

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni de camasa ZODIAC din argint si aur 750”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *