Butoni de camasa din aur 585 BITCOIN
Butoni de camasa din aur 585 BITCOIN
750,00 lei6.900,00 lei Select options

Butoni de camasa din aur 585 BITCOIN

Pret: 750lei

Cod produs: 0670

750,00 lei6.900,00 lei

Butoni de camasa din aur 585 BITCOIN

Lucrate manual

Lucrate manual

Butoni de camasa din aur 585 BITCOIN

Aceşti butoni de camasa din aur 585 BITCOIN au fost realizaţi manual sub forma logoului celebrei cryptomonede. Ei reprezintă acesorii masculine preţioase, cu adevărat unice si pot constitui cel mai frumos cadou personalizat pentru un domn. Acesti butoni de camasa BITCOIN au fost traforati manual în aur 585. Butonii sunt masivi (nu sunt goi pe dinăuntru) iar finisajul suprafeţei butonilor este lucios. Se închid cu mecanism batant pentru o mai usoara utilizare.

Accesoriile sunt disponibile la comandă. Fiind accesorii lucrate manual, pot să difere într-o mică măsură de modelul din imagine. Pentru modele derivate, sub forma altor simboluri care reprezinta ceva important pentru dumneavoastra, vă rugăm să ne contactaţi pentru a stabili toate detaliile de execuţie ale accesoriilor dumneavoastră. Astfel de butoni se pot realiza in atelierul nostru din aur 585 (14K) sau 750 (18K) sau din argint 925. Termenul de execuţie se va comunica în funcţie de momentul comenzii.

Butonii din imagine poarte marca Autorităţii Naţionale de Protecţie a Consumatorului şi marca de titlu 585 și vin însoţiţi de certificat de autenticitate. Se livrează în cutiuţă specială pentru butoni, ambalaj care va fi inclus în preţul articolului.

Această pereche de butoni de camasa din aur este o creaţie THEjeweller şi a fost manufacturată în România, din aliaj de aur 585 de cea mai bună calitate.

Dimensiuni butoni de camasa din aur 585 BITCOIN

  • 17,5 x 14 mm, grosime: 2 mm

Gramaj total: aprox. 10,02 g

Fiecare bijuterie THEjeweller are o poveste. Aflati povestea acestor butoni de camașa din aur aici.

Informații suplimentare

Culori

Argintiu, Auriu

Recomandări speciale de depozitare, păstrare şi întreţinere:

Bijuteriile THEjeweller sunt realizate manual, din aliaje legale de cea mai buna calitate. Cu toate acestea, în contact cu sulful din aer, cu parfumul, cu detergentii, aurul poate capata pete maronii sau isi poate pierde stralucirea. Pentru prevenirea acestor fenomene vă recomandăm ca între utilizări, să păstraţi bijuteria în pungă de plastic închisă ermetic (ziplock), astfel încât să fie ferită de expunerea îndelungată la umiditate, la razele solare şi la alţi factori exteriori care ar putea să o deterioreze. În acest fel, veţi păstra pentru mult timp strălucirea bijuteriei dumneavoastră din aur 585. Este foarte important să depozitaţi bijuteriile pe categorii (evitaţi amestecarea bijuteriilor cu perle sau pietre (semi)preţioase cu obiecte corozive sau amestecarea argintului cu alte bijuterii placate sau din aliaj comun). Pentru curăţarea şi întreţinerea bijuteriilor THEjeweller vă recomandăm produsele dedicate curăţării aurului, comercializate de magazinele specializate.

Material

Aur 14k, Aur 18k, Argint 925

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie “Butoni de camasa din aur 585 BITCOIN”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *